golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Tekst

NK jeugd strokeplay t/m 12 jaar

Afgelopen zaterdag 7 juni werd het NK strokeplay t/m 12 jaar gespeeld op de prachtige golfbaan van De Haar in Vleuten. Marijn Hoogeveen, 10 jaar en jeugdlid van GC de Merwelanden, was als 35e geplaatst op dit sterk bezette toernooi.

Het was voor Marijn zijn tweede wedstrijd, nadat hij vorig jaar augustus zijn handicap 54 had behaald en in korte tijd zijn handicap onder het gestelde criterium van 30 bracht.

Het weer was warm en het niveau was hoog. Marijn speelde een hele solide ronde en liep op deze PAR 72, 100 slagen. Hij noteerde daarmee een mooie 29ste plaats. Desondanks was Marijn toch niet helemaal tevreden, denkend aan de slagen die hij hier en daar had laten liggen. “Ik kan nog beter! Volgende keer ga ik ook voorspelen....” Marijn had nog nooit op deze baan gespeeld en dat maakte het extra moeilijk. Ondanks dat was het een hele leuke dag en heeft hij veel geleerd. Marijn is zeker van plan nog meer wedstrijden te gaan spelen!

De winnaar van de titel NK strokeplay t/m 12 was Tim v/d Steen (12 jaar) hij speelde de baan in level par (72 slagen) en bij de meisjes was het Daphne van Son (12 jaar) met 79 slagen die er met de winst van door ging. Beiden komen uit voor de nationale jeugdselectie van de NGF.

 

 logo
informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2018 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl