golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Informatie GVB-examen

Golfregelexamen

Wie golfbaanpermissie heeft kan zich aanmelden voor het Golfregelexamen. Als dat met goed gevolg is afgelegd, heeft men aan het spelen van een zogenaamde qualifying-kaart voldoende. De nieuwe golfer moet negen holes spelen vanaf handicap 54 en achttien stablefordpunten of meer behalen. De marker moet een officiële handicap hebben. Na die ronde moet de kaart ook worden getekend door de baaneigenaar, als zekerheid dat er ook echt gespeeld is.

De coordinatie van het Golfregelexamen ligt bij Crayestein Golf. Voor het inschrijven kan gebruik worden gemaakt van het inschrijfformulier dat zowel via de website van Crayestein als via de shop kan worden opgehaald. De data van de examens zijn ook hier te lezen. Als een kandidaat om dwingende reden niet aan een regulier examen kan meedoen dan bestaat de mogelijkheid een inloopexamen te doen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 logo
Tekst en bestanden
 logo
informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl