golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Behalen Golfregelexamen / handicap 54

Golfregelexamen

 

 
Het examen wordt afgenomen onder verantwoordelijkheid van de Regel- & Handicapcommissie en bestaat uit een schriftelijke multiplechoicetest van 30 vragen. De vragen hebben betrekking op de spelregels in de meest voorkomende spelsituaties. Ook wordt kennis van de etiquette en de Stablefordpuntentelling getoetst.
 
De tijdsduur van het examen is 60 minuten. Men is geslaagd voor het examen als ten minste 23 van de 30 vragen goed zijn beantwoord. Het is niet toegestaan tijdens het examen gebruik te maken van het regelboekje of enig ander referentiemateriaal. Is men geslaagd voor het Golfregelexamen dan blijft dit onbeperkt geldig. Als men na het spelen van een zogenaamde qualifying-kaart vanaf handicap 54 over negen holes achttien punten of meer behaalt heeft men handicap 54. De marker moet minimaal handicapper 54 zijn. Na de ronde moet de kaart ook worden getekend door Crayestein, als zekerheid dat er ook echt gespeeld is . 
 logo
Tekst en bestanden
 logo
informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl