golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Jeugdlessen

Jeugdlessen

De Jeugdlessen worden gegeven door de PGA professionals van Crayestein Golf. Cees van den Berg zal de kinderen de golfsport onder de knie brengen. De jeugdlessers worden verdeeld in groepen van school (basis/middelbaar onderwijs) en gevorderdheid. Minimale leeftijd voor het deelnemen aan de jeugdlessen is 7 jaar.

Er zijn 2 series lessen. Namelijk voorjaar en najaarslessen. De voorjaarslessen beginnen in februari/maart en eindigen voor de zomervakantie (10 lessen). De najaarslessen starten na de zomervakantie en bestaan ook uit 10 lessen. Startend bij les 1 schrijf je in voor een serie van 10 lessen. De kosten voor de lessen in 2024 bedragen € 70,- per 10 lessen voor leden en € 100,00 per 10 lessen voor niet-leden. Het is niet mogelijk lessen in te halen.

Indien u uw zoon of dochter wilt opgeven voor de lessen kunt u zich wenden tot de golfshop of per mail contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@gcmerwelanden.nl).
De reductie die op de lessen wordt gegeven, geldt alleen wanneer men voor de eerste les lid is. Betaling voor de jeugdles geschiedt voor aanvang van de 1e jeugdles.

De groepsindeling van de lessen wordt door de professional(s) zelf ingevuld. Zij weten hoever uw kind is en dan kunnen ze ook makkelijker doorstromen naar de volgende stap. Tijdens het indelen van de groepen wordt rekening gehouden met leeftijd & niveau. Ook proberen we rekening te houden met een voorkeursdag, maar we moeten erbij zeggen dat we niet overal rekening kunnen houden!

Als je les hebt, zorg je ervoor dat je minimaal 10 minuten van te voren aanwezig bent en al je spullen klaar hebt, zodat de les direct kan beginnen.

Heeft u nog vragen over onder andere jeugdlessen dan kunt u terecht bij het secretariaat via de mail secretariaat@gcmerwelanden.nl  of via telefoon tijdens de openingstijden van het secretariaat 078-6215171.

Op woensdagmiddag worden lessen voor de jeugd van de Basis school gegeven, de lessen voor de jeugd van de middelbare school is op vrijdag.

 

Woensdag groep 16.00 - 17.00 (basis school)
woensdag 27 maart
woensdag 10 april
woensdag 24 april
woensdag 15 mei
woensdag 22 mei
woensdag 29 mei
woensdag 5 juni
woensdag 12 juni
woensdag 19 juni
woensdag 26 juni

 

Vrijdag groep (middelbare school)

    groep 1     18.00-19.00 uur

    groep 2     19.00-20.00 uur

vrijdag 22 maart
vrijdag 5 april
vrijdag 12 april
vrijdag 19 april
vrijdag 24 mei
vrijdag 31 mei
vrijdag 7 juni
vrijdag 14 juni
vrijdag 21 juni
vrijdag 28 juni


 Inschrijven kan bij het Anita van het secretariaat via secretariaat@gcmerwelanden.nl.

 

 logo
Tekst en bestanden

Op bijgaand overzicht zijn de Regio-Jeugdtrainingen te zien, onze vereniging is ingedeeld in Regio Zuid-West.

Rechts bovenaan het document staat een QR code, als u de website hebt geopend klik dan op het tabblad activiteiten en scrol naar Regio-Jeugdtraining Zuid-West voor inschrijving.

 logo
informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl