golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Voorjaarscompetitie 2024-2 (nagekomen)

Verstuurd op 17-04-2024
Een nagekomen verslag van Dames 1 zondag
 
Afgelopen zondag speelden we op golfbaan de Haar. We boften wederom met het weer om op deze mooie baan te lopen. Vooraf waren we gewaarschuwd over het korte gras op de fairway, het was in de puberteit zoals de captain van de Haar vertelde, dat klopte maar de baan lag er overall heel mooi bij! 
 
In de ochtend begonnen we aan de foursomes tegen Broekpolder. We haalden in de ochtend 3 punten binnen, met een gelijke stand de middag dus in. Helaas konden we in de middag de winst niet behalen. Marianne won haar partij, geweldig van haar! Kim haalde 1 punt binnen in de middag en daar stopte het helaas. Maar we gaven allemaal goed partij tegen de lage hcp’ers van Broekpolder. Ennn.. het was een gezellige dag met elkaar! Ook niet onbelangrijk. 
Aankomende zondag ontvangen we de teams op Crayestein. We mogen zelf ook aan de bak, dat blijft toch wel wat bijzonder. 
We hebben nog  twee wedstrijden te gaan. Nu eerst op naar zondag! 
Team dames 1 zondag
 
De competitie nieuwsbrief wordt traditiegetrouw op woensdag verstuurd.
Verslagen, foto's of andere competitie zaken graag UITERLIJK dinsdagavond sturen naar aburgerhout@xs4all.nl i.v.m. afwezigheid Anita.
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl