golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Voorjaarscompetitie 2024 -4

Verstuurd op 02-05-2024

Friday: Do-or-Die-Day voor heren 1 team 50+

Morgen is het erop of eronder voor ons 1e 50+ herenteam.

Een mooier decor dan de Koninklijke Haagsche (Golf & Country Club) kan je nauwelijks bedenken, maar we hadden veel liever voor de "kat z'n viool" gespeeld op een saaie, tochtige en modderige polderbaan. 

Helaas bleek vorige week op Golfbaan Princenbosch regerend  landskampioen De Pan voor het 2e jaar op rij een maatje te groot. Net zoals in ronde 1 tegen de Haagsche konden we vooral in de singles geen potten breken. 

Dat kan en moet morgen tegen de Noordwijkse duidelijk beter. Ook zij wisten net als wij tot nu toe alleen van de al gedegradeerde Princenboschers te winnen. Waar in onze poule ook al vaststaat dat de Koninklijke zich heeft geplaatst voor de kruisfinales en dat de Pan na 5 kampioensjaren troonsafstand moet doen, zal onze match vooral een battle worden om de 2e degradatieplek te ontlopen.

Tot zover de ernst van de situatie, want bovenstaande kop suggereert erger. En die is letterlijk vandaag, de dag dat we te vroeg afscheid nemen van clublid en mede-golffanaat Floris Bazuin, volledig uit proportie. Morgen vechten we geheel in lijn met zijn strijdlust en winnaarsmentaliteit voor wat we waard zijn en ongeacht de uitkomst proosten we na afloop op zijn leven en op de lol en de vriendschappen die deze mooie sport - op welk niveau dan ook - ons allen en u brengt.


Floris Bazuin

 

Ben, Cock, Dick, Harry, Hendrik-Jan, Leon en Rik

 

Dames 1

Afgelopen zondag sloten wij de competitie af op de Rijkwijkse golfclub.


V.l.n.r. Linda, Irma, Ineke, Monique, Marianne en Heleen

Laatste wedstrijd,  dat betekende laatste keer voor dag en dauw opstaan in het weekend en ook het laatste stukje tekst vanuit ons.

Inmiddels zijn we aardig ingespeeld met elkaar en dat resulteerde in een klinkklare overwinning. Bij de foursomes kwamen we allemaal met twee punten binnen en in de middag haalden we er tien bij . 16-2 werd het voor ons en dat is best fijn om de competitie mee af te sluiten. Daarmee waren we geen hekkensluiter van de poule.

Voor het eten hadden de dames van de Rijswijkse een Indonesisch buffet geregeld, erg smakelijk! De bloemen werden uitgedeeld aan Broekpolder en we vertrokken huiswaarts.

Conclusie.. Het was best intensief de 36 holes te doen maar we kijken terug op een goede en leuke competitie met elkaar! Het was leuk iedere week een klein stukje te schrijven over onze wedstrijden. Allen bedankt voor het lezen en wie weet tot een volgende competitie!Monique Vermeulen
Dames 1

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl