golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Verzendlijst Nieuwsbrief niet-leden

Verstuurd op 17-10-2012

Aanpassen adressenbestand van de Nieuwsbrief.

In de loop van de jaren zijn er emailadressen gewijzigd, zowel in het bestand van de Nieuwsbrief als in de ledenadministratie. Om deze bestanden correct te houden zijn de twee duizend adressen uit de beide bestanden met elkaar vergeleken. Daar uit kwam naar voren dat uw adres wel in het bestand van de Nieuwsbrief staat, maar niet in de ledenadministratie. Als u van mening bent dat u wel in de ledenadministratie behoort te zijn opgenomen, kunt u ons daarop attent maken met een reply/antwoord op deze mail met vermelding van uw juiste emailadres ten behoeve van de ledenadministratie.

Omdat de ledenadministratie het uitgangspunt is voor het verzenden van informatie aan de leden, staat u niet automatisch op de verzendlijst van de Nieuwsbrief. Om u op de hoogte te houden van het nieuws in onze vereniging willen wij u met plezier de Nieuwsbrief toesturen. U kunt zich daarvoor aanmelden via onze website www.gcmerwelanden.nl/nieuwsbrief. Dan wordt u direct opgenomen in de verzendlijst en blijft u op de hoogte van het wel en wee in onze vereniging.

Met vriendelijke groet,

de Nieuwsbrief van Golfclub de Merwelanden

PS

Mocht u de Nieuwsbrief al op een ander emailadres ontvangen, dan stellen wij het op prijs als u met een reply/antwoord op deze mail dat even aan ons doorgeeft. Dan kunnen we dubbelingen voorkomen.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl