golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Verslag Voorronde Stichting- Handicart Wedstrijden

Verstuurd op 19-09-2018

Verslag Voorronde Stichting- Handicart Wedstrijden op 1 september 2018.

Bij prachtig weer kwamen zo rond 11 uur de 64 deelnemers zich melden bij de wedstrijdtafel.

Na het voldoen van het inschrijfgeld, minimaal € 10 maar het mag ook meer zijn, kregen zij een golfballetje en 2 gratis consumptie munten.

 Helaas bleek iets later dat de uitgereikte munten niet voor deze wedstrijd beschikbaar waren gesteld maar voor een andere wedstrijd, foutje Crayestein!

Tevens was er voldoende gelegenheid om lootjes te kopen voor de tombola na de wedstrijd met beslist aantrekkelijke prijzen.

Om 12 uur een shotgun over 9 holes en het bleef heerlijk weer.

Rond 16.30 uur kwamen de eerste spelers weer binnen en vrij snel daarna begonnen wij met de verloting.

Het is toch altijd jammer dat sommige deelnemers eerder weggaan dan de bedoeling is van de organisatie.

Niet iedereen was bij het consumeren van de lekkere “gesponsorde” hapjes en ook niet bij de prijsuitreiking.

De 1ste prijs ging naar de heren Doedijns, vader Sjaak en zoon Raymond, zij zullen onze club vertegenwoordigen bij de komende vervolg wedstrijd op Cromstrijen op 28 september.

winnaars

Ook hier wil ik nogmaals bedanken de sponsoren, Ames autobedrijven, Boonstoppel wijnen, Bellevue Culinair en Crayestein, Jack`s steakhouse en nog vele anderen die niet genoemd wilden worden, hartelijk dank dus.

Ook dank ik de wedstrijdleiding, Carla en Han voor hun onmisbare hulp, Huib voor het bijhouden van en Arie voor het schoon houden van de golfkarretjes en Irma en Anita voor de hulp bij de organisatie.

Rest mij nog jullie mee te delen dat de opbrengst van deze dag € 2114,00 bedraagt, waarvoor ik jullie namens de Handicart Stichting hartelijk dank zeg.

 

Beste mensen van het secretariaat,

Misschien hebben jullie het al vernomen maar mijn golfmaatje Sjaak Quartel was al voor het zoveelste opeenvolgende jaar ingepland als vrijwilliger bij de KLM open op The Dutch. Dus ook dit jaar zou hij zich weer als ervaren steward van zijn beste kant laten zien, ware het niet dat hij afgelopen woensdag na zijn wekelijkse rondje golf met de senioren, zoals gebruikelijk met zijn elektrische fiets huiswaarts reed en nogal hard op een andere fietser botste. De gevolgen: twee gebroken polsen!

Sjaak kon dus afgelopen donderdag niet naar de The Dutch en dat is heel erg jammer, want hij had zich daar al heel lang op verheugd.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl