golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 8 december 2011

Verstuurd op 08-12-2011

Van het bestuur:

Het secretariaat is afwezig van 12 december 2011 tot en met 1 januari 2012. Voor dringende zaken kunt u bij het bestuur terecht.

De presentatie van de Algemene Ledenvergadering van 28 november 2011 kunt u op de site vinden bij de bestuursmededelingen  achter de ledeninlog.

De Nieuwjaarsbijeenkomst is op zondag 8 januari vanaf 17.00 tot 19.00 uur in het clubhuis, zie ook onderstaande afbeelding.

Competitie 2012

De indeling en het speelschema van al onze teams vindt u op www.ngfcompetitie.com !
 
 
Instuif 4 december,
de dag voordat onze Sinterklaas zijn verjaardag viert, hebben we wederom een winterinstuif gehad. Er waren helaas niet zo heel veel deelnemers, 13 in totaal, tenslotte waren de weersvooruitzichten niet om over naar huis te schrijven: maar rara politiepet ….. het is droog gebleven!
 
Ondanks het feit dat er niet meer dan de 1e 9 holes open waren, hebben we dus toch een leuke wedstrijd gehad.
 
De uitslag was als volgt:
  • Dames - 3 deelnemers:
    • Carla Meijer had de beste score (overall!!) van 22 stablefort punten over 9 holes. Jammer dat je handicap nu niet naar beneden gaat maar dat biedt perspectief voor het volgende zomer seizoen!
    • Hannie Stoffer en Pim Breet waren respectievelijk 2e en 3e met 10 en 8 punten (in eerste instantie leek het erop dat Hannie met 28 punten de nr. één was, maar de deelnemers uit haar flight hadden voor het gemak de 18 punten van de gesloten 2e 9 erbij geteld J)
  • Heren - 10 deelnemers:
    • John Udo had met 19 punten de eerste prijs, maar was helaas niet meer aanwezig, dus de ballen waren voor de 2e prijs.
    • Piet van Putten en Joep van der Winden hadden allebei 18 punten en mochten samen met Carla de 6 ballen verdelen: aangezien er 1 doosje witte en 1 doosje gele ballen waren kregen zowel Carla als Piet en ondergetekende één gele en één witte bal. Nu is natuurlijk de 1.000 euro vraag van welke merk, maar die gaan we niet stellen!
Het was in ieder geval een gezellige zondagochtend, maar over 2 weken hopen we toch wat meer deelnemers te mogen verwelkomen, zeker omdat ook de business leden dit seizoen voor het eerst mee kunnen doen.
 
Met vriendelijke groet en dank aan Piet Metselaar en Erica voor het bemannen/-vrouwen van de wedstrijdtafel vanaf 9 uur in de ochtend.
 
Joep van der Winden
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl