golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 7 november 2012

Verstuurd op 07-11-2012
Geen zondag dames 1 in NGF competitie 2013.

Helaas hebben wij vorige week, in overleg met het bestuur, ons dames 1 team van de zondag moeten terugtrekken uit de NGF competitie 2013. Een van de dames trok zich na een duidelijke toezegging aan de TC om in 2013 competitie te spelen voor de Merwelanden
geheel onverwacht terug uit het competitieteam dames 1. Zij had besloten wederom bij de vereniging te gaan spelen, waar zij het afgelopen jaar ook competitie speelde ( Prise d'Eau).
Hierop zette een andere dame vraagtekens  bij de samenwerking met de overgebleven dames. Wij hebben daarna gemeend dat er geen goede vertegenwoordiging meer kon worden afgevaardigd door GC de Merwelanden.
Het spijt ons als vereniging dit gezichtsverlies te moeten lijden naar de NGF na zoveel jaren te hebben meegestreden in de hoogste regionen van de landelijke competitie.
Het spijt ons ook voor de dames die hun goede wil hebben getoond en wel graag voor onze vereniging wilden uitkomen en die nu geen competitie kunnen spelen.
Het spijt ons ook voor de Stichting Topgolf en de sponsors die reeds hun medewerking hadden toegezegd. Hen danken wij heel hartelijk.
Heleen Klijn
Voorzitter TC.

 

De volgende editie van INS & OUTS.
 
De redactie van Ins & Outs is voornemens om aan de voorbereiding van de volgende editie te gaan werken.
Mocht U dit golfseizoen nog iets leuks meegemaakt hebben, wat het vermelden waard is, schrijf het aub op, en stuur het in.
Maar ook andere interessante wetenswaardigheden zijn van harte welkom, en zullen in ons volgende nummer meegenomen worden.
Uw kopij kunt U zenden naar : w.tijssen73@upcmail.nl
Niet vergeten, en bij voorbaat al dank voor inzending gedurende de maand november.
Onno Krips.

 

Feestelijke onthulling  Van Lanschot-bankje
 

In het kader van de jubileumcampagne “275 bankjes” heeft kantoor Dordrecht van Van Lanschot een bankje in de regio Drechtsteden geplaatst. Het bankje is geplaatst op de golfbaan Crayestein tussen de green van hole 8 en de gele teebox van hole 9.
Samen met kantoordirecteur René Schoutens van Van Lanschot Dordrecht onthulde de voorzitter Niek Drieenhuizen het bankje.

 
De campagne “275 bankjes” is een initiatief van Van Lanschot. In 2012 viert Van Lanschot zijn 275 jarig bestaan. In dat kader wil Van Lanschot graag iets terug geven aan de maatschappij. Voor elk jaar dat de bank bestaat, gaat zij in Nederland een bank plaatsen: 275 banken, elk met een inspirerend verhaal, op bijzondere locaties waar mensen samenkomen.
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl