golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 31 oktober 2012

Verstuurd op 31-10-2012

Algemene Ledenvergadering

De najaars algemene ledenvergadering is op 26 november in het clubhuis. De vergadering begint om 20.00 uur en op de agenda staan ondermeer een wijziging van het wedstrijdreglement en de prijjs van het deelnamebewijs. De agenda die u al toegestuurd heeft gekregen is op enkele punten aangepast. De nieuwe versie staat samen met de andere benodigde stukken voor deze vergadering op onze website. U vindt deze stukken onder de bestuursmededelingen bij het tabblad leden en na inloggen kunt u ze downloaden, inzien en eventueel printen.

Het bestuur rekent op uw komst.


Geeen Q-kaarten meer.

Het winterregiem is met ingang van 1 november weer ingegaan in de baan. Dan vinden er noodzakelijke aanpassingen plaats waardoor de baan niet langer qualifying is. U kunt dan ook geen Q-kaarten meer lopen en ook op de zuil  is die mogelijkheid niet langer beschikbaar.


Beperkt secretariaat.


In verband met vakantie van Riet Visser is het secretariaat beperkt open van 29 oktober 2012 tot en met 15 november 2012.
Indien u op- en/of aanmerkingen heeft op agendapunten, dan graag via email reageren : secretariaat@gcmerwelanden.nl

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl