golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 31 mei 2013

Verstuurd op 04-06-2013
Promotie spelen
 
Op de golfbaan van de Drentsche bij Assen speelt Heren 2 zondag 2 juni de promotie wedstrijd om naar de hoogste klasse te gaan in de reserve klasse.
Zij spelen tegen het 2de team van Amelisweerd.
Supporters worden bijzonder gewaardeerd.
 

 
In Memoriam Theodor Bakhuizen
 
 
 
Een echte Merwelander is overleden. Theodor Bakhuizen was vanaf het eerste begin lid van onze vereniging. Theodor was de bescheidenheid zelve. Nooit op de voorgrond maar o zo betrokken bij het reilen en zeilen van onze club. Theodor vulde op zijn eigen manier z’n golfplezier in. Hij deed zo vaak als mogelijk mee aan de ABCD-wedstrijden en de evenementen. En als hij dan meedeed, dan wist je als wedstrijdleider van tevoren wie er zich als eerst kwam aanmelden aan de wedstrijdtafel: Theodor.
 
Hij hield ervan om in alle rust een wedstrijddag te beginnen. Met een bakje koffie en een praatje, beetje inslaan, alles op het gemak. In de baan was Theodor een gentleman. Hij is nog nooit op een onfatsoenlijk woord betrapt, zelfs geen frons van de wenkbrauwen bij het slaan van een mindere bal. Theodor was de recreatieve liefhebber “pur sang”.
 
Als je vroeger al in de Drechtsteden woonde en je ging daar ook op school dan ben je hoogstwaarschijnlijk op de schoolfoto gezet door Theodor. En je kinderen ook. Theodor was de ouderwetse schoolfotograaf. Analoog en later digitaal natuurlijk. Maar je doet hem tekort om alleen dat stukje arbeid te memoreren. Theodor had ook andere opdrachtgevers en maakte  uiteraard ook hele fraaie “platen” van golfers en golfbaan.
 
Theodoor Bakhuizen zullen we missen. Dat deden we al het afgelopen jaar, want toen kon hij al niet meer meedoen aan zijn favoriete wedstrijden. Merwelanders staan stil bij hun overleden golfvrienden. Zo herdenken we degenen die mede hebben gebouwd aan onze mooie club.
 
Beste Theodor, reken erop dat je in onze herinneringen zult blijven.
Namens de ABCD-commissie
Peter van der Ven
 
 

 
Teleurstellend 2013 Heren 1
 
Vol goede moed begon het 1e herenteam aan de NGF competitie van 2013. Na een goede voorbereiding in de winter en een trainingskamp in Portugal dachten wij een zeer goede kans te maken om kampioen te worden in de 1e klasse om vervolgens weer terug te keren naar de hoofdklasse.
Tot grote teleurstelling van een ieder werd de 1e wedstrijd met 13-5 verloren van hoofdklassedegradant Amelisweerd.
Toch hadden we alles nog in eigen hand totdat de 2e wedstrijd tegen het sterke team van Leeuwenbergh op een 9-9 uitdraaide, wat betekende dat we alleen nog maar konden spelen om een 2e plaats.
Natuurlijk werd er alles aan gedaan om dit nog te bewerkstelligen, echter waren de 14-4 overwinning tegen Anderstein en de 16-2 overwinning tegen de Goyer niet genoeg om dit voor elkaar te krijgen.
Dit houdt in dat heren 1 op een teleurstellende 3e plaats is geëindigd en volgend jaar weer zal acteren in de 1e klasse om opnieuw te proberen om kampioen te worden wat de deur opent naar de hoofdklasse. 
Desalniettemin willen we nogmaals alle sponsoren en supporters bedanken welke een enorme steun zijn voor het team en we hopen dan ook van harte dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen!
 
Met vriendelijke groet,
 
Jeroen Bekker
Teamcaptain heren 1

  

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl