golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 3 maart 2013

Verstuurd op 03-03-2013
Strokeplay clubkampioenschappen vanaf 2013 samengevoegd. 
In 2013 zullen de strokeplay clubkampioenschappen van de senioren en de 'gewone' deelnemers samengevoegd worden.
Het aantal deelnemers van de twee clubkampioenschappen was dermate laag dat het niet langer verantwoord is om deze over 2 verschillende weekeinden te spelen.
Heleen Klijn
namens de TC.
 
Secretariaat afwezig.
Het secretariaat is gesloten van 3 maart 2013 tot en met  17 maart 2013
Voor dringende zaken kan een email gestuurd worden naar de voorzitter of naar de secretaris. Indien u aan uw verplichtingen heeft voldaan, kunt u uw NGF-pas afhalen in de shop.
 
Procedure duplicaatkaartjes
Via het secretariaat kan een duplicaatkaartje worden aangevraagd indien het kaartje verloren is of de magneetstrip niet meer werkt.Tot 1 april 2013 is dat gratis, daarna zjn er kosten aan verbonden ( € 6,00).
 
NGF-pas en de zuil.
U kunt problemen voor uzelf en anderen voorkomen door te zorgen dat de lijm waarmee de extra info over de Fairwaystrokes aan het pasje bevestigd werd te verwijderen.
In het geval u uw pasje door de kaartlezer van de zuil haalt, kan die lijm op de leeskop van de kaartlezer komen en daarmee uw pas, maar ook die van de mensen na u, niet meer goed lezen.
 
Extra Algemene Ledenvergadering
Alle leden zijn per email uitgenodigd voor deze extra vergadering op 18 maart 2013. Mocht u de email niet ontvangen hebben, kijk dan even in uw spambox. Zit de email daarin, dan moet u de afzender noreply@gcmerwelanden.nl  in uw emailprogramma als gewenst instellen.
 
Aanpassingen Automatisering update 03-03-2013
Op een paar puntjes na (inloggen en leden info) is de omzetting van de automatisering afgerond. Vanzelfsprkend wordt er op de achtergrond nog doorgewerkt aan verschillende aanpassingen en uitbreiding van de functionaliteit.
De wedstrijdcommissies kunnen hun programma in de Kalender zetten en de H.enR.-commissie kan ook aan de slag.
 
Handleiding beschikbaar
Voor de leden treft u onder de volgende link “MijnMerwelandeninstructie” een handleiding om te gaan werken met de vernieuwde sites. In dit document, dat u kunt openen, opslaan en/of afdrukken vindt u alles wat u nodig heeft om met:
·      de nieuwe website,
·      het nieuwe Prowaregolf in plaats van Telegolf en
·      de zuil in de hal
te kunnen werken.
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl