golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 29 augustus 2012

Verstuurd op 29-08-2012

Algemene Leden vergadering op 26 november a.s.!

U kunt er nu alvast rekening mee houden dat de Algemene (Najaars) vergadering gehouden zal worden op 26 november 2012 in het clubhuis.

 

Verplaatsing Zomeravondcompetitie

Vanwege de golfdag van BMW Dubbelsteyn is in overleg met de wedstrijdleiding besloten om de ZomerAvondCompetitie van 12 september te verplaatsen naar 5 september. De starttijden zijn dan van 16.00 tot 18.00 uur. Tijdens de eerstvolgende speelmogelijkheid (29 augustus) wordt het ook nog aan alle deelnemers kenbaar gemaakt.
Met vriendelijke groet,
Christian Krijnen

 

Beste Merwelander,
Februari j.l. ben ik met het idee gekomen om het restaurant te gaan verbouwen.
Dit om een nieuwe sfeer te creëren waar de leden, bedrijfsleden en gasten van buitenaf gezellig kunnen lunchen en dineren. Het initiële plan was om in juli van start te gaan met de verbouwing.
Nu hoor ik in de wandelgangen veel geruchten dat de verbouwing niet door zou gaan.
Om verdere wilde verhalen te voorkomen, wil ik hierbij duidelijkheid scheppen over onze plannen.
Wij zijn momenteel nog druk doende met de ontwikkeling van het concept van het restaurant. Hierbij komen veel factoren om de hoek kijken, en om dit alles te ontwikkelen kost erg veel tijd.
Daar wij het in deze periode van het jaar ook erg druk hebben met wedstrijden, bedrijfsdagen, is het de planning om half oktober te starten met de verbouwing van onze huidige horeca-gedeelte.
Met vriendelijke groet,
Jordy Kuijsters,
CrayesteinGolf.
 
 
Win je eigen Skybox op het KLM Open!

Zin in een dag topsport in een topomgeving? Geheel verzorgd en samen met zeven vrienden? Ter gelegenheid van '100 jaar KLM Open' lanceert het KLM Open een ludieke actie: win je eigen KLM Open Skybox. Golfliefhebbers maken kans op een eigen Skybox voor acht personen. De exclusieve Skybox bevindt zich op vijf meter hoogte en biedt een spectaculair uitzicht op de 18de hole.

Wil jij kans maken op deze bijzondere ervaring? Ga dan nu naar www.facebook.com/klmopen, klik op de actiebutton en volg de stappen. Wie weet zit jij dan, samen met zeven vrienden en/of vriendinnen, op 6, 7, 8 óf 9 september als een heuse VIP in je eigen Skybox op het KLM Open. Deelnemen kan tot en met 31 augustus 2012.

KLM Open App

De KLM Open app bied toegang tot alle informatie over het toernooi en de deelnemende spelers, maar betrekt je ook voorafgaand, tijdens en na het toernooi bij het toernooi. Functionaliteiten als social media integratie, actuele berichtgeving, het kunnen delen van foto’s beidt niet allen de bezoeker meerwaarde in zijn beleving van het toernooi, maar ook diegene die niet (alle dagen) aanwezig kan zijn de mogelijkheid het toernooi op de voet te volgen. De bezoeker van het toernooi vindt met de app zijn weg naar de holes, belangrijke locaties en de plek waar zijn of haar favoriete spelers zijn kunsten vertoont.

Via de button Info, lees je alles over het KLM Open, reisadvies, radio, huisregels en het noodnummer. Via de button Baan kom je in de plattegrond van de baan en kun je alle holes bekijken. In de plattegrond wordt tevens alle wandelpaden weergegeven. Ook vind je daar informatie over de Hilversumsche Golf Club.

Alle berichten en het laatste nieuws en alle berichten over het KLM Open volg je via Facebook en Twitter onder de button Nieuws. De app is te downloaden voor Iphone en Android

Programma

Dinsdag 4 september          Pro-Am          07.00 – 18.30 uur
Woensdag 5 september      Pro-Am          07.00 – 18.30 uur
Donderdag 6 september     1e ronde        07.00 – 21.00 uur
Vrijdag 7 september            2e ronde        07.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8 september         3e ronde       07.00 – 21.00 uur
Zondag 9 september            Finale           07.00 – 21.00 uur


Ga voor meer informatie naar www.klmopen.nl
Volg ons ook op Facebook: www.facebook.nl/KLMOpen en Twitter: @KLMOpen

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl