golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 28 maart 2012

Verstuurd op 28-03-2012

Nieuw op de site, de foto's van de Erwtensoepwedstrijd.

 

De Nederlandse Golfcompetitie Hoofdklasse
Het competitie seizoen is weer begonnen in Nederland, dus ook bij GC de Merwelanden.
De Heren 1 van De Merwelanden, dit jaar gesponsord door Progress Software BV in Rotterdam startte het competitieseizoen op een van de mooiste banen van ons land,Golfbaan de Noordwijkse. Zij moesten het opnemen tegen de heren van de Hilversumsche. Deze vereniging is wel een nieuwkomer in de hoofdklasse, maar heeft hier al een rijke historie achter de rug. Het zou geen makkelijke partij worden.
 Na een felle strijd in de foursommes (2 tegen 2 partijen) kwam de Merwelanden met 4 – 2 voor, een goed vooruitzicht voor de partijen, welke wij in de middag nog moesten spelen. Maar niets was minder waar de Heren van de Hilversumsche lieten een jaren lange ervaring in de hoofdklasse zien. Al waren de wedstrijden spannend tot de laatste holes er telt maar 1 ding, en dat is hoeveel punten er onder de streep worden gehaald.
Helaas voor GC Merwelanden wisten ze maar 1 van de 6 singles te winnen en verloren ze met 12 - 6. Maar goede hoop voor volgende week dan mogen ze het opnemen tegen landskampioen Houtrak.
Deze competitiewedstrijd wordt op zaterdag 31 maart gespeeld op de golfbaan van Prise D’Eau in Tilburg.
Wanneer U van golf op niveau in Nederland wilt genieten, en dit in de regio wilt bekijken, dan kan dit op zaterdag 31 maart op deze golfbaan.

 

 
Verslag(je) oefenwedstrijd dames 1
 
Omdat de competitie voor pas echt op zondag 15 april begint, hebben wij op zaterdag 24 maart een oefenwedstrijd gespeeld tegen dames 1 van Leeuwenbergh op Crayestein.
Rond 14:00 uur gingen we als foursomes de baan in, waarbij gelijk in de eerste holes de regelkennis goed op de proef gesteld werd. Binnen 3 holes een waterregel, een aangepaalde boom en een konijnenhol.
Dus niet alleen voor het spel was het een geslaagde middag, ook voor de golfregels. Ook liep onze pro Keith met alle flights 6 holes mee, om ons van tips te voorzien.
Helaas hebben we niet gewonnen, maar we hebben nog 3 weken om aan te scherpen, en te zorgen dat we er klaar voor zijn. Heleen bedankt voor het invallen, meiden van Leeuwenbergh bedankt voor de gezellige middag.
 

Gemist Jack....

Woensdag 28 maart jl. Is uit de “Heren Kleedkamer” mijn zwarte golfjack verdwenen.
Misschien heeft iemand het per ongeluk meegenomen.
Graag reactie op vondst.

Met vriendelijke groet,
Hans Ringers

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl