golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 25 juli 2012

Verstuurd op 25-07-2012

Bericht van Crayestein:

Aan alle leden:

Enkele weken geleden is door brandstichting het toilet op hole 12/13 verloren gegaan. Inmiddels is Crayestein achter de schermen druk bezig om dit zo snel mogelijk te vervangen voor een nieuwe unit. Helaas gaat dit niet zo snel als wij zelf graag zouden willen. Vandaar dat wij vanaf heden een tijdelijke oplossing hebben gerealiseerd. Wij begrijpen dat u uiteraard liever op een 'normaal' toilet het hoognodige zou doen, en wij streven er naar dit zo snel mogelijk te verzorgen.

Namens exploitatiemaatschappij Crayestein,
Christian Krijnen.

Een golfwedstrijd voor nieuwe leden en vrije golfers.

GC De Merwelanden organiseerde op zaterdag 21 juli een wedstrijd voor nieuwe leden en vrije golfers. Er was de hele week nogal wat regen gevallen, maar de weergoden waren ons deze dag goed gezind.
Ons aller Riet Visser had zo’n 100 uitnodigingen verzonden, voornamelijk aan vrije golfers en enkele nieuwe leden. Inklusief de ABCD begeleiders deden er 40 spelers aan deze wedstrijd mee. Dank zij de medewerking van Crayestein kon er met een shotgun gestart worden. Wij speelden een Texas Scramble Strokeplay –Wedstrijd.
Er waren deze dag 40 winnaars ,want het was heerlijk weer, hele gezellige flights , en na de wedstrijd een leuke sfeer op het terras. Daar doen wij het bij de Merwelanden allemaal voor!!!
Wij willen de ABCD leden danken dat zij mee wilden spelen, en Riet Visser en Hans Plaat voor de organisatie en de wedstrijdleiding.
Willen deze wedstrijd volgende keer eerder in het seizoen inplannen, zodat ook de vakantiegangers dan mee kunnen spelen. Natuurlijk willen wij ook meer nieuwe leden begroeten, want die kan deze gezellige vereniging De Merwelanden best gebruiken.
 
Onno Krips.

Openingstijden secretariaat.

Van 30 juli tot 19 augustus zal het secretariaat op wisselende tijden bezet zijn.
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl