golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 23 maart

Verstuurd op 23-03-2011

Competitiestart 2011.

Komende zaterdag 26 maart begint voor onze topteams, Dames 1 en Heren 1 de competitie. Dit jaar voor beide teams in de Hoofdklasse. De dames al voor het zevende opeenvolgende jaar en voor de heren de eerste kennismaking met competitiegolf op het hoogste niveau.Op de Kennemer speelt ons eerste damesteam tegen Houtrak en op Houtrak gaan de heren van start tegen de NoordNederlandse.

Op de foto's, de dames met hun reserves in de nieuwe kleding, de foto van de heren is van het team dat vorig jaar zorgde dat we in de hoofdklasse gaan spelen een nieuwe foto in hun competitie kleding ontbreekt nog.

Voor de overige teams, met uitzondering van de jeugd, begint de competitie vanaf zondag 3 april.

Bezetting secretariaat:
 
Peter Adam is met vakantie is.
Vanwege deze vakantie is het verenigingsbureau tot en met 30 maart niet bezet.
Het mailverkeer wordt bekeken en zonodig afgehandeld.
 

Gratis naar het Deloitte Ladies Open

Van 3 tot en met 5 juni wordt dit jaar de 16e editie van het Deloitte Ladies Open gespeeld op Golfclub Broekpolder. 2011 is een bijzonder jaar omdat de NGF samen met titelsponsor Deloitte en organisator TIG Sports het mogelijk maken voor NGF-leden om gratis toegang de krijgen tot het toernooi. Per half april kunt u uw gratis kaarten online bestellen via http://www.deloitteladiesopen.nl/.

Volg Christel Boeljon op de voet!
Christel Boeljon is dé Nederlandse belofte van dit moment. In 2010 behaalde zij zeven keer een top-10 positie, werd zij drie keer tweede en eindigde zij als tiende op de Europese ranglijst. De speelster uit Beverwijk is zeer gedreven om dit jaar een plek in het Europese team van de Solheim Cup (dames versie van de Ryder Cup) te behalen. Het Deloitte Ladies Open is dé kans om dit Nederlandse toptalent op eigen bodem in actie te zien op het hoogste niveau. Boeljon neemt het op Golfclub Broekpolder op tegen de beste dames golfers van Europa. Zij strijdt naast de titel om het grootste deel van de totale prijzenpot van € 250.000. Titelverdediger Florentina Parker zal eveneens haar opwachting maken.


Fun for Kids

Niet alleen is er veel golf te zien op het Deloitte Ladies Open. Er is ook veel te beleven voor alle leeftijden. De golfclub ligt in het prachtige natuurgebied Broekpolder in Vlaardingen bij Rotterdam. Een bezoek aan de golfbaan is alleen daarom al zeer de moeite waard. In het promodorp kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, uitgebreid lunchen en de laatste ontwikkelingen in golf & lifestyle volgen aan de hand van de verschillende stands. Kinderen kunnen alle dagen kennis maken met golf dankzij de Fun Factory van de Nederlandse Golf Federatie. Met de Fun Factory is sport en spel op een leuke manier verweven met golf.   

Programma

Maandag 30 en dinsdag 31 mei:  oefendagen
Woensdag 1 en donderdag 2 juni: Pro-Am (voor genodigden)
Vrijdag 3 juni 08:00 – 19:00 uur:  Eerste ronde
Zaterdag 4 juni  08:00 – 19:00 uur: Tweede ronde  en cut (de helft van het veld valt af)
Zondag 5 juni 08:00 – 16:00 uur:1 Slotronde

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl