golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 22 februari 2012

Verstuurd op 22-02-2012

Wedstrijdkalender 2012-2013

Voor de oplettende websitebezoeker is het geen nieuws, maar al die anderen willen we er attent op maken dat de Wedstrijdkalender 2012-2013 beschikbaar is op onze website. U vindt de kalender door de volgende link te gebruiken:

Wedstrijdkalender 2012-2013

U kunt dan met al uw vakantie- en andere afspraken rekening houden met de vele mogelijkheden die de commissies op deze kalender aanbieden.

 

NGF-pas 2012

De NGF-passen zijn weer binnen en als u aan uw financiele verplichtingen heeft voldaan, kunt u uw pas ophalen op het secretariaat tijdens de uren dat Riet Visser aanwezig is. Dat is op maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 13 uur. Voor het geval dat u dan geen gelegenheid heeft kunt u altijd even contact met haar opnemen.

Niet-goed werkende passen kunnen tot 1 april kosteloos worden omgeruild door ze op te sturen naar de Centrale Registratie te Almere, Het adres staat achterop uw pas. Na deze datum kunt ue een duplicaatpas aanvragen door € 12,50 over te aken op rekeningnummer 22.64.63.079 van de Stichting ter bevordering van de Golfsport onder de vermelding van: duplicaatkaartje en het NGF-nummer.

 

Werk in de baan

De wintermaanden zijn door de greenkeepers weer gebruikt voor de nodige werkzaamheden aan de baan. Er zijn nieuwe netten op de drivingrange, er is hard gewerkt aan de greens, veel zaagwerk en de drainage van hole 8 en hole 9 is aangepakt. In het eerstvolgende clubblad komen de greenkeepers uitgebreid terug op wat en waarom ze het allemaal gedaan hebben

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl