golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 20 maart 2013

Verstuurd op 20-03-2013

 

Update automatisering.
 
Het is voor velen nog even wennen, maar aan de inschrijvingen te zien lukt dat al aardig. Het gaat echter allemaal niet vanzelf en u dient er dus ook voor te zorgen dat u het juiste emailadres, het adres dat in de ledenadministratie zit en het juiste wachtwoord gebruikt of dat aanpast via wachtwoord vergeten.
 
Door de scheiding die er is aangebracht tussen informatief en functioneel-administratief is er sprake van twee webadressen en wel:
www.gcmerwelanden.nl voor informatie en o.a. bestuursmededelingen en daarnaast
merwelanden.prowaregolf.nl met daarin de ledenadministratie, facturatie, wedstrijden, handicapregistratie en correspondentie.
In het verleden waren ledenadministratie, facturatie, wedstrijden, handicapregistratie en correspondentie losstaande programma’s en dat veroorzaakte storingen in de communicatie. Met het samenvoegen in één web applicatie zijn die problemen voorbij en zijn al deze zaken via één punt benaderbaar.
In één keer inloggen op beide kan via Mijn Merwelanden op de informatieve site.
 
In aanvulling op de instructie uit de ABCD-nieuwsbrief een tweetal tips:
  •      maak op uw bureaublad een snelkoppeling naar www.gcmerwelanden.nl en

                een snelkoppeling naar merwelanden.prowaregolf.nl.

  •     als u wilt inschrijven kunt u ook rechtstreeks via inloggen op merwelanden.prowaregolf.nl aan de slag.
 
 
Die-hards
 
Dinsdag 12 maart, straffe NO wind, half Europa plat door de sneeuw, maar op de damesdinsdag laat niet iedereen zich afschrikken.
Op de foto Rieneke Siepkens en Lisa Ebeli, zij hebben 18 holes gelopen.
 
De nieuwe stroke-index en Multiple Tees.
 
Het was onze bedoeling om het nieuwe golfseizoen te starten met de nieuwe stroke-index en het in gebruik nemen van de Multiple-Tees.
Er waren echter nog erg veel blanco- + genummerde scorekaarten van vorig jaar op voorraad. Daarom is er in overleg besloten om deze score-kaarten toch eerst op te gebruiken, en niet weg te gooien.
Dit betekent dat wij de nieuwe stroke-index + Multiple Tees in de loop van deze zomer pas gaan inzetten. Wij zullen deze aanpassing goed , duidelijk en op tijd melden, zodat een ieder t.z.t. weet wanneer wij deze veranderingen gaan inzetten.
Met vriendelijke Groet,
Onno Krips.
 
Deloitte Ladies Open 2013
Topgolf op The International!
Het Deloitte Ladies Open, van 24 tot en met 26 mei op de nieuwe topbaan The International, is een van de hoogtepunten van het Nederlandse golfjaar. Vijf redenen waarom je zou moeten gaan.
1. Christel Boeljon
Het was misschien wel de beste slag ooit van een Nederlandse golfer (m/v). De ijzer-6 van Christel Boeljon op hole 18 in de Solheim Cup, de Ryder Cup voor de vrouwen. Boeljon sloeg haar bal onder hoogspanning vlak bij de hole en veroverde een cruciaal punt voor Europa dat daardoor in een thriller het Amerikaanse team versloeg. Boeljon schreef een stukje Nederlandse golfgeschiedenis. De 25-jarige golfster won al drie toernooien op de Ladies European Tour. Wat heel hoog op haar wensenlijstje staat? Een overwinning in eigen land natuurlijk. Als dat zondag 26 mei gebeurt wil je er als golfliefhebber toch bij zijn?
2.Dewi Claire Schreefel
Dewi Claire Schreefel wordt ieder jaar beter. Afgelopen seizoen maakte de 27-jarige Schreefel  furore in de Dubai Ladies Masters. In de derde ronde kwam de golfster uit Diepenveel op de bekende Emirates Golf Club tot 63 slagen (-9),  een nieuw baanrecord en de laagste score ooit van een Nederlandse golfster op de Ladies European Tour. Uiteindelijk zou Schreefel als tweede eindigen in Dubai. Ze speelt net als Christel Boeljon voornamelijk op de LPGA Tour in Amerika. Het Deloitte Ladies Open is dé kans de twee beste golfsters van Nederland live in actie te zien. Schreefel  kwam al een paar keer dichtbij maar van een zege op de Ladies European Tour kwam het nog niet. Als dat zondag 26 mei gebeurt wil je er als golfliefhebber toch bij zijn?
3.The International
The International. Er is al heel veel gezegd en geschreven over deze nieuwe topbaan pal naast vliegveld Schiphol. De ‘signature course’ van voormalig Ryder Cup captain Ian Woosnam krijgt alleen maar lof. Gebouwd op een voormalig zandwingebied heeft de baan hoogteverschillen tot wel veertien meter. Een imponerende course met een al even indrukwekkend clubhuis, getekend door het bekende architectenbureau Mecanoo en ingericht door Piet Boon. Het zal een belevenis zijn om de beste golfsters van Europa aan het werk te zien op deze spraakmakende golfbaan.
4.Steun stichting DON
Iedereen die naar het Deloitte Ladies Open komt steunt automatisch de stichting DON en daarmee ‘de strijd’ tegen diabetes. Tickets voor het Deloitte Ladies Open kosten vijf euro voor NGF-leden en dat geld gaat in z’n geheel naar DON (Diabetes Onderzoek Nederland). DON financiert studies naar de oorzaak van diabetes en ondersteunt wetenschappers bij hun onderzoek naar fundamentele oplossingen voor mensen die lijden aan diabetes. Ook bij het KLM Open (12-15 september Kennemer G7CC) is de stichting DON het goede doel.
5.Topgolf van heel dichtbij
De mannelijke topgolfers slaan een stuk verder, maar de swings van de vrouwen zijn net zo goed. De sfeer op een toernooi van de Ladies European Tour is net even anders, iets meer ontspannen  dan tijdens een toernooi van de mannen. Je kunt de vrouwen van heel dichtbij aan het werk zien. Topgolf op een nieuwe spannende golfbaan aan de rand van Amsterdam, dat is het Deloitte Ladies Open. En als je komt, neem dan de kans waar om je eigen golfswing gratis te laten analyseren door de aanwezige pro’s van PGA Holland.  
Kijk voor alle informatie over het toernooi op www.deloitteladiesopen.nl , twitter: @DeloitteGolf en facebook.com/deloitteladiesopen

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl