golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 20 juni 2012

Verstuurd op 20-06-2012

Wedstrijd voor nieuwe leden en vrije golfers

Golfclub De Merwelanden zal op zaterdag 21 juli 2012 om 09.30 uur een shotgun- wedstrijd organiseren voor nieuwe leden en vrije golfers.
Het wordt een Texas-Scramble wedstrijd, iedereen speelt zijn eigen bal, in een flight van 4 personen, inclusief één lid van onze vereniging.
De greenfee is gratis voor nieuwe leden.
Vrije golfers met een gehele of gedeeltelijke jaarkaart spelen deze dag ook gratis.
Voor de overige vrije golfers vragen wij een bijdrage van EUR 20,=.
Kent u vrije golfers, die in bezit zijn van minimaal GVB, en een keer op onze golfbaan de sfeer willen proeven, dan wel onze baan willen spelen, nodig ze uit.
Meld deze kennissen aan via een e-mail aan ons secretariaat.

CSA is nu CBA

Er blijft discussie over de nieuwe CBA; de één weet het nog beter dan de ander en dat dan vooral na de wedstrijd op het terras. Op de uitslagenlijsten staat nog wel CSA, maar de berekening is al wel volgens de regels van het CBA verlopen. Uw handicap wordt dus op de juiste wijze verwerkt. Om nog maar eens duidelijk te laten zien wat de CBA voor u kan betekenen volgt onderstaande een overzicht van de tabellen voor de verschillende handicapcategoriën.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl