golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 20 februari 2013

Verstuurd op 20-02-2013

Factuur betaald, NGF-pasjes afhalen in de shop

 
Als u de factuur heeft betaald, kunt u uw NGF-pasje tot 31 maart 2013 afhalen in de shop en niet bij  het Secretariaat (Riet Visser) hoeft te zijn.
Een en ander betekent dat u ze tijdens de openingstijden van de golfshop kunt ophalen.
Vanaf 1 april liggen ze weer bij het Secretariaat en kunnen ze alleen tijdens haar aanwezigheid  op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend opgehaald worden.
 
Aanpassingen Automatisering update 20-2-2013
De laatste loodjes wegen ook bij dit traject zwaar en vergen nog de nodige aandacht.
Zelf kunt ook reeds nu al zorgen dat de overgang soepel verloopt.
    Het in- en uitloggen vanuit de site van de Merwelanden naar het Dashboard van Prowaregolf verloopt nog niet helemaal soepel.
Gebleken is dat deze problemen bij het gebruiken van Firefox in plaats van Internet Explorer, Safari of Chrome als browser niet voorkomen.  U kunt Firefox eenvoudig en gratis downloaden op www.mozilla.org/nl/firefox/ en vervolgens installeren.
    Het zoekvenster van de ledeninfo is nog niet terug in het dashboard van Prowaregolf, maar er wordt op dit moment hard gewerkt aan een aanpassing van het Dashboard en zal binnenkort terug te vinden zijn.
 
Emailadressen en wachtwoorden
In de praktijk met de nieuwe software blijken de meeste problemen zich voor te doen met emailadressen die niet overeenstemmen met het adres in onze administratie en leden die hun wachtwoord niet meer weten. Voor dat laatste staat op onze website een link waarmee u dat probleem kunt oplossen, mits uw emailadres juist is.
 
Verder is het wel belangrijk dat ieder lid over een emailadres beschikt, dat kan bijvoorbeeld bij echtparen best een gezamenlijk adres zijn, dus beiden hetzelfde adres. Zij moeten om ieder voor zich te kunnen inloggen echter wel verschillende wachtwoorden hebben. 
 
Mijn Merwelanden op gcmerwelanden.nl
Als u inlogt via Mijn Merwelanden met uw emailadres en het wachtwoord dat u ook voor Telegolf gebruikte, komt de melding onder Mijn Merwelanden te staan dat u bent ingelogd en kunt u op onze site gebruik maken van de onderdelen onder “Leden”.
Daarnaast vindt u de mogelijkheid om naar het Dashboard van  Prowaregolf, de vervanger van Telegolf, te gaan. Als u op die site bent, is door in het kader Wedstrijd of Handicap op de tekst “meer”  te klikken via een nieuw menu mogelijk om onder het “Overzicht” uw emailadres en/of wachtwoord aan te passen. Verder vindt u hier dezelfde mogelijkheden als in Telegolf zoals het inschrijven voor wedstrijden en het bekijken van uw handicap en het invoeren van Q-kaarten.  Alleen de lay-out is anders, maar de icoontjes rechtsboven wijzen u vanzelf de weg.
 
Problemen met de automatisering?
Voor vragen of opmerkingen kunt een email sturen aan: webmaster@gcmerwelanden.nl
 
Wedstrijdkalender 2013
 
De wedstrijdkalender voor zowel de zomer van 2013 als de winter 2013-2014 vindt u terug op de website onder wedstrijden en vervolgens weekeindewedstrijden.
 
Competitie 2013
 
Alle stukken met betrekking tot de komende competitie zijn terug te vinden op onze website en wel onder wedstrijden en vervolgens NGF-competitie 2013. In het volgende uitklapmenu vindt u alles wat u nodig heeft.
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl