golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 18 oktober 2012

Verstuurd op 18-10-2012

Verzendlijst Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief is de laatste die verstuurd wordt met de huidige verzendlijst. Met ingang van 1 november zal de Nieuwsbrief verzonden worden aan de emailadressen zoals die zijn opgenomen in onze ledenadministratie. Bij een vergelijking van bijna tweeduizend adressen uit het bestaande bestand van de Nieuwsbrief en de de adressen in de ledenadministratie blijkt een groot aantal adressen niet te kloppen. Zo komen verschillende personen met meerdere adressen in de lijst voor, staan er adressen bij van niet-leden en is niet van iedereen het emailadres in de ledenadministratie juist.

Om te voorkomen dat u in de toekomst de Nieuwsbrief niet meer ontvangt kunt u het volgende doen:

- als lid via www.gcmerwelanden.nl/Leden.html en vervolgens met inloggen bij ledeninfo controleren of het juiste emailadres in de ledenadministratie is opgenomen. Zo niet, geef het juiste adres dan door aan secretariaat@gcmerwelanden.nl  .

- als belangstellende of niet-lid u aanmelden via www.gcmerwelanden.nl/nieuwsbrief.html .

Voor die leden die geen prijs stellen op de toezending van de Nieuwsbrief bestaat de mogelijkheid om zich af te melden. Dat kunt u doen door een email te sturen aan nieuwsbrief@gcmerwelanden.nl met het verzoek u te verwijderen van de verzendlijst.

Middels een tweetal aparte berichten is al aandacht gevraagd voor deze wijziging. Mocht u daarop al gereageerd hebben, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.


Bijpraten met de Technische Commissie.
 
Betreft competitie 2013.
Er hebben zich voor 2013 zestien teams ingeschreven voor de competitie te weten drie damesteams (een voor de zondag en twee voor de  dinsdag),  twee dames seniorenteams voor de donderdag, vier herenteams voor de zondag , drie heren senioren teams voor de vrijdag en twee jeugd teams voor de zondagen in juni.
In 2012 speelden er nog achttien teams voor Golfclub de Merwelanden.
 
Heren 1 is onder leiding van Henk Kuijsters al weer volop aan het trainen.
Dit team bestaande uit Jeroen Bekker (captain), Gert Baas, Jeroen den Dubbelden, Harry van der Laan, Jordy Kuijsters, Rogier Mol en Laurens Wittens is zeer gemotiveerd en heeft zich tot doel gesteld in 2014 terug te keren in de hoofdklasse.
Dames 1 zal in 2013 gevormd worden door Jose Meiners (captain) , Denise van Raalte, Lisa Ebeli , Judith Thijs en Regina de Groot. Wie de nummer 6 van het team wordt is nog niet bekend.
Zij gaan weer trainen bij de pro Keith Davis.
 
Betreft enquete van de TC over competitie 2014.
Begin september heeft de TC alle leden per email een enquete gestuurd met vragen over de plannen van de NGF die de competitie van 2014 wil wijzigen. Dat het onderwerp voornamelijk de ruim honderd competitie spelende leden zou interesseren hadden wij wel ingeschat. Dat echter slechts twintig  mensen de moeite namen om het formulier daadwerkelijk in te vullen  stemde ons niet vrolijk . Uiteraard danken wij hen heel hartelijk voor hun inbreng.
Uitkomst was dat ongeveer een derde van de respondenten open staat voor verandering als mix- competitie, 18 holes spelen i.p.v. 27 , meer teams in de poules, andere speeldagen en meer regionaal als landelijk competitie spelen.
Ruim 60 procent geeft aan in 2014 GEEN competitie meer te zullen spelen als de NGF deze wijzigingen doorvoert.
Het bestuur zal de NGF op de hoogte stellen van deze uitkomsten voor onze vereniging.
 
Heleen Klijn
voorzitter TC.
 
 
Zondag 7 oktober Golfdag Commissieleden.
 
Op deze eerste zondag in oktober werd er een wedstrijd georganiseerd voor de commissieleden, de leden van verdienste, bestuursleden Stichting Topgolf en de bestuursleden GCM.
Voorafgaand aan deze zondag was er nogal wat regen gevallen, maar de weersvoorspelling voor deze zondag was goed.
Er hadden zich 50 deelnemers voor deze dag en wedstrijd aangemeld, wij hadden 9 buggy’s nodig om een ieder door de baan te krijgen. Dit gaf nog even wat strubbelingen, maar dank zij de welwillende medewerking van Crayestein en het met beleid door de baan rijden van de bestuurders, kon er door een ieder toch gestart worden. Om 11.00 uur ontvangst met koffie + cake, en vanaf 12.00 uur een shotgunstart over hole 1 t/m 9. De wedstrijdvorm was een 4 bal, waarbij een ieder zijn eigen bal speelde, en de beste twee stableford-scores werden geteld.
Alle regen was gevallen, dus het was een prachtige zonnige zondagmiddag. De sfeer was bijzonder gezellig, en alle deelnemers waren tijdens de wedstrijd in de gelegenheid om nog eens terug te denken, aan alles wat zij dit seizoen voor onze club hadden gedaan en bereikt. Wellicht ook aan wat zij volgend jaar willen doen om alles weer geregeld en in goede banen geleid te krijgen.
De prijswinnaars:
1e Prijs :         Martin Groeneweg en Joep van der Winden met 40 punten
2e Prijs :         Ton Wierks en Dick Hoogendijk ex aequo 39 punten
                      Harry van der Vossen en Carla Meijer
3e prijs :          Michel Cijs en George Kroonen met 38 punten
Longest drive op hole 11              Dames Heleen Klijn,                Heren Ton Wierks
Neary op hole 17                         Dames Liesbeth Groeneweg,    Heren Niek Drieenhuizen
Na de wedstrijd was er gelegenheid om op het terras nog even gezellig na te praten onder het genot van een drankje. Vanaf 18.00 uur stond er een goed verzorgd Indisch-buffet op 56 personen te wachten. Ter afsluiting een heerlijk dessert-buffet met aansluitend koffie of thee, voordat een ieder na een gezellige bijeenkomst huiswaarts keerde.
Tijdens de prijsuitreiking werden allen nog eens bedankt voor hun inzet dit jaar en hun aanwezigheid deze dag. Hopelijk is deze dag een extra stimulans geweest voor een ieder om zich ook volgend jaar weer in te zetten voor de functie binnen onze golfclub. Ook nog een extra woord van dank aan Riet Visser, die deze dag mee heeft georganiseerd en de wedstrijd heeft ingedeeld.        
 

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl