golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 17 juli 2013

Verstuurd op 17-07-2013

Automatisering update

De laatste dagen heeft onze website www.gcmerwelanden.nl er een paar keer uit gelegen. Dat werd veroorzaakt door een kapotte server bij onze hosting-provider. Als u probeerde onze site te bereiken kwam u bij een andere, Plesk, terecht. Mocht u dat nog een keer overkomen, dan kunt door het gelijktijdig indrukken van de Ctrl-toets en de F5-toets het beeld vernieuwen en komt u gewoon weer op onze site als het probleem ten minste verholpen is.

Zo niet dan kunt u het later nog een keer proberen.

 
Wilt u inschrijven voor een wedstrijd of iets anders op Prowaregolf willen doen, dan kunt u ook rechtstreeks naar die site gaan: merwelanden.prowaregolf.nl en vervolgens inloggen.
Het is dus niet noodzakelijk om via Mijn Merwelanden te gaan.

Aanbeveling

Het is verstandig om in uw webbrowser, Internet explorer, Chrome, Safari of Firefox (aanbevolen) twee bladwijzers te maken:

- een bladwijzer voor de informatieve website van onze vereniging www.gcmerwelanden.nl
 
 
met ondermeer foto's, standen en bestuursmededelingen na inloggen op Mijn Merwelanden, nieuwsbrieven, de wedstrijdkalender en de informatie van de verschiilende commissies.

en

- een bladwijzer van de functionele website merwelanden.prowaregolf.nl
 
 
na inloggen met uw emaiadres en wachtwoord voor het inschrijven op wedstrijden, het bijhouden van uw handicap, een wachtwoord aanpassen, uw dashboard, leden zoeken, uitslagen bekijken en meer handige zaken.

De wijze waarop u een bladwijzer kunt maken, hangt af van de browser die u gebruikt en kunt u dus vinden in de help-bestanden van uw browser.
 
 
Tot slot
Als het allemaal niet zo werkt als u denkt dat het hoort of als u een probleem heeft, ga dan niet in een hoekje zitten kniezen of ventileer uw frustatie niet in het clubhuis maar stuur een mailtje naar webmaster@gcmerwelanden.nl en u wordt binnen de kortste keren op uw wenken bediend.......
 

 

Toernooiresultaten van onze Merwelanden Topspelers en speelsters.
 
Het 24e Open Strokeplaykampioenschap van Rotterdam, Kralingen
 
In de uitslag van dit toernooi zijn 7 van onze spelers bij de eerste 15 geëindigd.
3e.   Jordy Kuijsters
6e.   Roelof Rijnhout
7e.   Gert Baas
8e.   Rik Maaskant
9e.   Rogier Mol
12e. Leon Moor
15e. Harry van de Laan
 
Bij de dames was de uitslag:
2e. Regina de Groot
5e. Kim Kuijsters
Onze oud-leden Denise van Baaren en Valerie Vonhof werden respectievelijk 1e en 3e.
 
Kennemer
Gelijkertijd met het 24e Strokeplaykampioenschap van Rotterdam speelde Jeroen Bekker op de Kennemer Open. Een gerenommeerd toernooi, waaraan ook amateurs meedoen, die op de KLM Open zijn uitgenodigd. Jeroen bereikte de 16e plaats van de 90 deelnemers, voorwaar een uitstekend resultaat.


 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl