golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 15 juni 2011

Verstuurd op 15-06-2011
Dit keer een korte Nieuwsbrief met  aandacht voor de Jeugdcompetitie en een mededeling van het bestuur over de Jaarvergadering 2011.
 
Jeugdcompetitie 5 juni
Terwijl de dames en heren alweer lui achterover kunnen zitten omdat de competitie achter de rug is, is voor de jeugd het competitie seizoen pas begonnen. De eerste wedstrijd werd zondag 5 juni gespeeld. De NGF heeft weer een nieuwe spelvorm bedacht, het is gelukkig geen 18 holes strokeplay meer maar nu is het 18 holes matchplay. En dan is het ook nog eens zo dat het niet de normale vorm van matchplay is. De spelers moeten kijken wie de 1ste 9 holes wint, wie de 2de 9 holes wint en wie over alle 18 holes gezien wint. Dit betekent dat iedere single 6 punten op kan leveren.
 
Jeugd 1 bestaat uit Aniek van Wijngaarden (c), Arthur Attasio, Tim Treurniet, Ramón Winkel en Laurens Bekker (na de vakantie ook Kevin Blom) en wordt gesponsord door Rob Boon Brilmode. Zij gingen zondag 5 juni naar Almkreek om het daar op te nemen tegen de Wouwse plantage. Vorig jaar was ons team niet sterk genoeg om te handhaven in de 2de klasse en ook nu weer zien we dat het een moeilijke strijd gaat worden om te handhaven. Maar vol goede moed begonnen we, natuurlijk in de regen, met onze ronde. Aniek en Laurens wisten beide 4 punten binnen te brengen ook al speelden ze tegen tegenstanders die een veel lagere hcp hadden. Blijkt maar weer dat hcp niet alles zegt. Ramón wist 1 punt te pakken en Arthur helaas geen. Dit bracht ons op een eindstand van 9-15 en daarmee verloren wij helaas onze eerste wedstrijd. Hopelijk kunnen we de volgende wedstrijd winnen.
 
Jeugd 2 bestaat uit Roeli van Wijngaarden (c), Fabian Attasio, Lardo Bogert, Ralph Cornelissen, Enno Busio, Selene Busio en Max Kroonen en zij worden gesponsord door Sanidump. Zij vertrokken zondag 5 juni richting de Amsterdamse om daar hun eerste wedstrijd te spelen. Dit team zit voor het eerst in de Jeugd Open Competitie dus iedereen was wel wat gespannen. Maar uiteindelijk pakte het goed uit voor ze, ze wonnen met 17-7! Roeli haalde 4 punten binnen, Ralph 6, Fabian 4 en Lardo 2. De andere spelers liepen mee in de buffer. Team 2 heeft hierdoor een goede start gemaakt en wie weet waar ze gaan eindigen.

Jaarvergadering 2011
Op 30 mei is de jaarlijkse Jaarvergadering gehouden. Om de leden die daarbij niet aanwezig konden zijn toch op de hoogte te brengen van de presentatie die op die avond door het bestuur is gebruikt, staat die presentatie vanaf heden op onze website.
U kunt die presentatie vinden onder het tabblad leden en vervolgens bij de bestuursmededelingen. Wel even inloggen natuurlijk, want het is alleen voor leden.
 
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl