golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 11 april 2013

Verstuurd op 11-04-2013

 

Heren 1 op Anderstein
 
Aanstaande zondag 14 april zal heren 1 haar 1e wedstrijd gaan spelen op Anderstein tegen Amelisweerd na afgelopen zondag gastheer te zijn geweest. Er zal ’s ochtends worden gestart om 9:30 uur en ’s middags om 14:15. Zoals jullie weten spelen wij, na twee jaar hoofdklasse te hebben gespeeld, nu in de 1e klasse en onze missie is dan ook om weer terug te keren naar het hoogste niveau.
 
Er is afgelopen winter hard getraind en er is een trip naar het buitenland gemaakt. Deze voorbereiding had niet mogelijk geweest zonder onze fantastische sponsors die we langs deze weg dan ook nogmaals willen bedanken.
 
Wij zouden het als team fantastisch vinden als fanatieke leden willen komen kijken en hebben jullie steun ook hard nodig! Het beloofd zondag een fantastische dag te worden met 20 graden en zon. Een overwinning voor de Merwelanden 1 tegen waarschijnlijk de zwaarste tegenstander zou dan een kers op de taart zijn natuurlijk!
Hopelijk tot zondag!
Jeroen Bekker
Captain heren 1
 
Dames senioren 1  Donderdag 4 april 2013, GC Hoge Bergsche
 
Steenkoud, windkracht 5 uit het oosten.
Startlijsten ingevuld . We gaan naar de driving range.
Een van de teamgenotes belt nog even met het thuisfront en hoort dat het minder goed met hem gaat. Ziekenhuis!!
Het enige dat ik kan doen is haar mijn autosleutel geven en sterkte wensen.
Onze 3de 4BBB mag het in haar eentje proberen tegen 2 tegenstanders.
Goed geprobeerd Annemarie. Zij verliest het pas op de 8ste hole.
Het reglement zegt dat we niemand anders mogen opstellen voor de middagronde.
We verliezen uiteindelijk van de dames van de Hilversumse met 11 tegen 7.
Dommel 2- Haarlemmermeersche 1.  7-11
Hilversumse 2- Merwelanden 1. 11-7
Heleen Klijn
DS1.
 
DE NGF-Competitie 2013.
 
De eerste week en week-end zit er op, dit ondanks de minder aantrekkelijke nog winterse dagen, waarmede wij geconfronteerd worden. Er zijn al enige wedstrijden gespeeld, en hieronder vindt U de uitslagen.
 
Dames Sen 1 gespeeld op 04-04     Hilversumsche – De Merwelanden 11-7.
Heren 1                                                 Zij waren op 07-04 Gastheer.
Heren 2                                 07-04     De Merwelanden-De Batouwe         15-3.
Heren 3                                 07-04     De Merwelanden – De Hooge Bergsche 14-4.
Heren 4                                 07-04     Rijswijkse – De Merwelanden             6-12.
Dames din 1                         02-04     Oosterhoutse – De Merwelanden      8-10.
Dames din 2                         02-04    De Merwelanden – Groendael             2-16.
 
Alle andere competitie-teams starten hun wedstrijden deze week.
Wij zullen U op de hoogte houden omtrent hun verrichtingen in de komende weken.
De Nationale Open Golfdag ook in Dordrecht.
 
Crayestein organiseert in samenwerking met GC De Merwelanden een OPEN GOLFDAG op zaterdag 20 april a.s.
 
Tijdens deze Open Golfdag kunt U van 10.00 uur tot 16.00 uur helemaal gratis en vrijblijvend kennis maken met de golfsport.
 
Golf is misschien nog wel een sport, die in deze tijd vooroordelen kent, en voor velen een onbereikbare saaie sport lijkt. Maar in werkelijkheid is het voor iedereen een uitdagende sport, die veel vraagt van zowel je fysieke als je mentale kracht.
 
Op 20 april heeft U de kans om uw eerste golfbal te slaan, en meer te weten te komen over het golfspel in al zijn facetten. Daarnaast zijn alle golfers, die hun golfclubs al tijden niet meer hebben gebruikt, natuurlijk ook van harte welkom.
 
Mocht U kinderen hebben en meebrengen, die kunnen zich ook vermaken tijdens uw golfintroductie. Voor de allerkleinsten is er een springkussen, en de jeugd kan ook op de Wii-Spelcomputer het golfspel spelen.
 
Na een kopje koffie kunt U zich via een info-stand melden voor een balletje afslaan of putten, maar er worden deze dag ook al golf-clinics gegeven. U kunt winkelen in de golfshop met leuke aanbiedingen of lunchen in het restaurant.
 
Met andere woorden, dit is een dag om wat meer te weten te komen, dan wel te ervaren, wat de golfsport is, en hoe het wordt gespeeld.
 
Mogen wij U van harte welkom heten op deze Nationale Open Golfdag ? Wij zien U graag op zaterdag 20 april van 10.00 uur tot 16.00 uur op de Baanhoekweg 50, 3313 LP Dordrecht. Tel. 078-6211221.
 
 
Vrijwilligers gezocht voor de Open Golfdag op 20 april.
 
Crayestein en GC De Merwelanden willen ook dit jaar deelnemen aan de landelijke Open Golfdag, welke dit jaar wordt gehouden op zaterdag 20 april. a.s.
 
Vorig jaar is deze dag letterlijk in het water gevallen, wat viel er die dag een regen,dit is een extra reden om dit jaar deze Open Golfdag te herhalen.
 
Wij proberen via de media en informatie via de bestaande leden op deze dag potentiele golfers te bereiken en te ontmoeten. Men kan deelnemen aan een golf-clinic, kan putten op de putting-green, maar ook afslaan op de driving-range. Al met al men kan kennis maken met de golfsport in al zijn segmenten.
 
Er wordt een springkussen voor de kinderen geplaatst, en de oudere jeugd kan ook via de Wii-apparatuur deze dag golfen.
 
Met andere woorden er is deze dag van alles te doen op de Baanhoekweg in Dordrecht. Op deze dag hopen wij een groot aantal mensen te ontvangen, om deze mensen te begeleiden hebben we een aantal vrijwilligers nodig. Daarom wil ik langs deze weg een beroep op u doen om zich aan te melden als VRIJWILLIGER.
 
Ik hoop op u te kunnen rekenen op deze zaterdag 20 april. Deze dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden graag via e-mail : secretariaat@gcmerwelanden.nl of o.krips@xs4all.nl . Telefonisch mag ook, maar dan graag op de ochtenden dat het secretariaat bezet is : Tel. 078- 6215171.
Namens GC De Merwelanden.
Onno Krips.
 
 
Fairwaystrokes: ook voor golflessen en in golfshops
In maart 2012 is de NGF gestart met het spaar- en speelprogramma Fairwaystrokes om de golfmarkt een impuls geven. Golfers kunnen bij partijen buiten de golfwereld sparen voor Fairwaystrokes en deze vervolgens inwisselen op de golfbaan in de vorm van greenfee. Het programma is vanaf heden uitgebreid met de optie om de Fairwaystrokes te besteden aan golflessen en in golfshops. Fairwaystrokes kent nu ruim 75.000 geregistreerde golfers.
Vanaf heden kunnen golfers ook hun Fairwaystrokes inwisselen voor golflessen en uitgeven in de golfshops bij de aangesloten golfbanen en golfclubs. Het programma kent ondertussen ruim 30 gevarieerde spaarpartners, allemaal zogeheten A-merken. Ook de 5 Fairwaystrokes businesspartners - Kuoni, Sport1, Europeesche Verzekeringen, Fonq en Pin High Golftravel - doen actief mee. Door interessante kortingen te bieden in de vorm van Fairwaystrokes, vergroten ze de exposure van Fairwaystrokes binnen hun eigen netwerk.
 
Banen steeds enthousiaster
“Steeds meer clubs en banen zien in dat Fairwaystrokes een zuiver programma is om de golfmarkt te blijven stimuleren en sluiten zich ook aan. Ook golfers zien de voordelen in, ze kunnen vaak met korting iets kopen en sparen bovendien automatisch geld. Elke Fairwaystroke is namelijk een euro waard. Hierdoor ontstaat er een mooie wisselwerking. waarbij alle partijen, dat wil zeggen de golfers, banen, clubs, shops en professionals, een win-winsituatie kennen”, aldus Maarten Voermans, Productmanager Golf bij de NGF. “Voorlopig blijft de kaart alleen geldig voor online winkelen, wat ook uitstekend past binnen de Nederlandse trend van meer aankopen doen via webwinkels.”

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl