golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief van 1 februari 2012

Verstuurd op 01-02-2012

Jordy neemt de horeca onder zijn hoede.

Vanaf 1 februari 2012 gaat er een hoop veranderen aan de Baanhoekweg. Vanaf die datum gaat de jongste telg van de Kuijsters familie zich inzetten om de horeca van Crayestein Golf naar een hoger niveau te tillen. Hij zal de taken die hierbij horen overnemen van Christian Krijnen, welke deze sinds augustus 2004 onder zijn hoede had. Hierdoor krijgt Christian ook meer mogelijkheden en tijd om zijn aandacht te richten op de algemene bedrijfsvoering, het bedrijfsleven en de bijbehorende businessclub en relatiegolfdagen.
 
Christian : “Na jaren lang met veel plezier leiding te hebben gegeven aan het horeca-team hoop ik het stokje verantwoord over te kunnen dragen aan Jordy. Het zal in het begin voor hem niet makkelijk worden, maar zijn opleidingen en diploma’s in de horeca én zijn jarenlange ervaringen bij Crayestein zowel als lid al werknemer zullen er ongetwijfeld aan bijdragen dat hij zijn taken succesvol zal vervullen. En ik krijg meer tijd om me volledig op mijn taken als bedrijfsleider te storten, een ideale situatie denk ik. We gaan samen in 1 kantoor zitten en kunnen op die manier onze ervaringen en ideeën met elkaar delen.”
 
Jordy : "Na mijn opleiding Horeca Ondernemer Manager op de Rooi Pannen te Breda succesvol te hebben afgesloten besloot ik een vervolg opleiding te doen die aansloot op mijn studie. Mijn keuze was hier gevallen op de opleiding Interntional Hospitality & Hotel Management aan het EuroCollege te Rotterdam. Het EuroCollege Rotterdam is een goede leerschool geweest. Met de slogan van het EuroCollege "No Pain, No Gain" leren ze je niet alleen de vaardigheden en kennis, maar ook de discipline en persoonlijke eigenschappen waarover een Hospitality Manager moet beschikken. Na deze opleiding in April 2011 te hebben afgerond wilde ik me gaan richten op golf. Door het vele trainen en spelen raakte ik van de ene blesure in de andere. Het werd tijd voor iets anders. Begin januari is mij gevraagd om de horeca van CrayesteinGolf naar een hoger niveau te tillen. Het zal voor mij enorme uitdaging zijn om dit te verwezelijken. We gaan ons uiterste best doen om de beleving van de gasten naar een hoger plan te trekken. Ik heb heel veel zin in en wij hopen u snel weer te zien op de Club."

Bron: www.crayesteijngolf.nl

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl