golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

NIEUWSBRIEF BESTUUR

Verstuurd op 23-12-2021

Geacht lid,
Veel plezier met het lezen van de laatste nieuwsbrief van dit jaar.


BENEFIETWEDSTRIJD 3 JULI
Op 3 juli heeft onze wedstrijdcommissie een benefietwedstrijd georganiseerd waarbij de opbrengst bestemd was voor het Prinses Maxima Centrum, en dit was niet zonder resultaat. Er is maar liefst een bedrag van € 7.795,54 opgehaald voor het project immuuntherapie bij hersentumoren. Wij zijn trots op onze commissieleden en leden, die dit toch maar even voor elkaar hebben gekregen!

                                                           
                                                           NAJAARSCOMPETITIE OKTOBER – 2021 

Wij, dat wil zeggen Piet, Irma, Monique en René zijn de najaarscompetitie 2021 aangegaan. Zonder te weten wat ons te wachten stond startten we enthousiast op zondag 10 oktober. 
Het verschil met de voorjaarscompetitie is dat je als wedstrijdvorm stableford speelt en de drie beste scores tellen mee voor de puntenverdeling per speeldag. Op de thuis speeldag mag je als gastheer ook lekker de baan in en meedoen voor de punten. Onze poulegenoten kwamen uit Bergvliet (wat later bleek onze grootste uitdaging), Kralingen en Almeerderhout. Afgelopen zondag, 31 oktober, speelden we onze laatste wedstrijd. We kijken terug op een erg leuke, gezellige en zeer geslaagde vriendschappelijke competitieve competitie. Waarbij we niet ontkennen dat het weer enorm heeft meegewerkt. Alle weekenden top weer gehad, helaas als gastheer/dame het laatste weekend vanaf 15u beetje regen gehad. Maar dat mocht de pret niet drukken. 
Ons team “Merwelanden 1” is uiteindelijk tweede geworden in de poule. Op de laatste speeldag bleek de afstand met Bergvliet net iets te groot en was het verschil twee punten. Het eerste weekend op Bergvliet zullen we niet te lang bij stilstaan, maar daar hebben we het een beetje laten liggen, lees .. op deze dag behaalden we helaas geen punten (oepsje ). Dit hebben we de tweede wedstrijd op Almeerderhout goed gemaakt door eervol alle punten binnen te halen. Kralingen is een pittige 9-holes baan.. geen parren, lange par 3 holes, smal en drassig met als afleiding de muziek en supporters van de marathon van Rotterdam. Bergvliet ging er deze speeldag met de winst vandoor. Bij de afsluitende dag op Crayestein pakten wij weer de meeste punten…... Maar het was helaas niet genoeg en haalde Bergvliet de poulewinst binnen en konden we ze als kampioen de bloemen overhandigen. 
We kijken uit naar volgend jaar en hopen dat er meer teams gaan volgen. Voor ons was het in ieder geval zeker voor herhaling vatbaar en zeggen tegen jullie, doen! Bij deze dank aan de TC voor het regelen. 
Groet namens Merwelanden 1 van de najaarscompetitie.
 

ALGEMENE LEDENVERGADERING 29 NOVEMBER
Vanaf 29 november staan de stukken online van de Algemene Ledenvergadering. Zoals de laatste drie keren, konden de leden ook deze keer hun vragen stellen naar aanleiding van de ALV. Deze keer hadden wij slechts een vraag, waarvan het antwoord te vinden is op onze website onder het kopje Leden – Bestuursmededelingen – ALV 2021. 
In de stukken van de ALV en in een mail die afgelopen week is verstuurd, heeft u ook kunnen lezen dat u aankomend jaar een korting van € 15,00 op de contributie ontvangt. De factuur voor 2022 ontvangt u in de eerste helft van januari.
Ook zijn wij verheugd u te kunnen meedelen dat Hans Groen het bestuur komt versterken, wij zijn ervan overtuigd dat Hans goed in het bestuur past en kijken uit naar de aankomende bestuursperiode.
 

CLUBCONSUL STICHTING HANDICART
Vanaf 20 november hebben wij een nieuwe clubconsul voor de Stichting Handicart, namelijk  de heer Gé Heijnen. Gé neemt de taken over van Sjaak van Herwijnen die vanaf maart 2018 onze clubconsul was. Gé is te bereiken via telefoonnummer 06-18732395. Wij bedanken Sjaak voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen Gé veel plezier toe met zijn nieuwe functie.
 

HOLE-IN-ONE
Het regent hole-in-ones dit jaar! Op dinsdag 9 november heeft Brit Raaijmaakers een hole-in-one geslagen op hole 17. Brit, gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!
 

MARSHAL PROEF
Afgelopen oktober zijn wij met een aantal vrijwilligers gestart met een marshal proef. Wij zijn trots op alle vrijwilligers die zich hebben ingezet in de afgesproken proefperiode van drie maanden. Het bestuur heeft echter besloten om te stoppen met marshallen omdat het verschil in zienswijze in de toegevoegde waarde van marshallen tussen Golfclub De Merwelanden en Crayestein Golf te groot is. Wij willen een ieder die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet voor deze proef bedanken voor zijn/haar inzet.
 

TOT SLOT
Het bestuur en secretariaat van Golfclub De Merwelanden wenst u fijne feestdagen en een sportief, maar vooral gezond 2022 toe!

                                              


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Coert Busio
Voorzitter


 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl