golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief Automatisering van 9 februari 2013

Verstuurd op 09-02-2013

Aanpassingen Automatisering

Onder meer om commissieleden meer mogelijkheden te bieden om vanuit huis te werken en de programmatuur aan te passen aan de eisen van de tijd, is de overstap gemaakt van het Telegolf model naar het Cloud model van Prowaregolf. Dat was tevens een mooi moment om de site van onze vereniging aan te passen, van een gedeeltelijk nieuw uiterlijk te voorzien, de menustructuur te vereenvoudigen en meer ruimte voor tekst en foto’s in het hoofdscherm te creëren.
 

Ondanks alle inspanningen is het nog niet helemaal voor elkaar. Er moeten nog een aantal puntjes op de i gezet worden zoals:

  • Het in- en uitloggen vanuit de site van de Merwelanden naar het Dashboard van Prowaregolf verloopt nog niet helemaal soepel,
  • Het ontbreken van bestanden uit de vorige versie waardoor er nu op een aantal plaatsen geen bestanden worden gedownload, maar men terugkomt op de homepagina. 
  • Het zoekvenster van de ledeninfo is nog niet terug in het dashboard van Prowaregolf.
 
Mijn Merwelanden
Nieuw is dit onderdeel, “Mijn Merwelanden” .
Door in te loggen met uw emailadres en het wachtwoord dat u ook voor Telegolf gebruikte, kunt u gebruik maken van de onderdelen onder “Leden” zoals “Bestuursmededelingen” en “ Van de commissies”.
Daarnaast komt u in het Dashboard van  Prowaregolf, de vervanger van Telegolf.
Via “account details” ziet u uw gegevens en een tabblad waarmee  u uw emailadres en/of wachtwoord kunt aanpassen.
Door op de tekst “meer”  te klikken verschijnt een nieuw menu met onder meer het “Overzicht” waar u ook uw emailadres en/of wachtwoord kunt aanpassen. Verder vindt u hier dezelfde mogelijkheden als in Telegolf zoals het inschrijven voor wedstrijden en het bekijken van uw handicap en het invoeren van Q-kaarten.  Alleen de lay-out is anders, maar de icoontjes rechtsboven wijzen u vanzelf de weg.
 
Instructie
In de afgelopen week hebben enkele sleutelfiguren instructie gekregen hoe om te gaan met de mogelijkheden van het wedstrijd- en handicapprogramma. Zij nemen de komende weken, als het cursusprogramma en de definitieve versie draait, contact op met de verschillende wedstrijdcommissies om de gekregen informatie te delen en samen te oefenen met het tijdelijk beschikbare cursusprogramma.
 
Telegolfzuil
De zuil in de hal zal ook aangepast gaan worden, een nieuwe lay-out en aangepaste software. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend, maar zal in ieder geval voor het begin van het qualifying seizoen weer gebruiksklaar zijn.
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl