golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief 23 van 13 december 2010

Verstuurd op 13-12-2010
Het is duidelijk rustig, weinig verslagen en weersomstandigheden die het spelen van een rondje golf ook al niet erg aantrekkelijk maken. Toch kunt u niet om de Nieuwjaarsbijeenkomst heen. Het bestuur belooft er iets speciaals van te maken, dus laat deze gelegenheid niet aan U voorbijgaan.
 

UITNODIGING NIEUWJAARSRECEPTIE.
 
Het bestuur heeft het genoegen U uit te nodigen voor de nieuwjaarsreceptie.
U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur
 
Niek Drieenhuizen, onze voorzitter, zal tegen 17.00 uur zijn Nieuwjaars-speech houden.
 
Daarna is er tot 19.00 uur livemuziek, verzorgt door de het trio “De Partners”.
 
Wij proosten hopelijk met veel leden, op het nieuwe jaar en de successen van onze Golfclub in het nieuwe golf-seizoen.
 
Deze receptie wordt natuurlijk gehouden in ons clubhuis Baanhoekweg.
 
Wij wensen U allen hele prettige Kerstdagen, en een gezond, gelukkig en sportief 2011.
 
Namens het Bestuur,
Onno Krips.

 

NIEUWS vanuit Het BESTUUR.
 
Er is besloten om dit jaar onze presentatie van de Algemene Ledenvergadering op de site en de aankondiging van deze publicatie  in de nieuwsbrief te zetten.
Dit doen wij, omdat we denken dat hier goede redenen voor zijn.
Zijn ervan overtuigd dat er nog vele leden meer waren gekomen, wanneer de extreme files en de sneeuwval er die avond niet waren geweest.
Voor deze mensen en die redenen, daarom de presentatie van onze vergadering onder het kopje “Leden” bij de bestuursmededelingen. (inloggen noodzakelijk).
 
Namens het bestuur van de GC De Merwelanden.
Onno Krips.

 

Competitieteam HEREN 2 heeft een SPONSOR.
 
Met heel veel plezier kunnen wij U melden dat de captain van HEREN 2 Remon Scheper tezamen met het TC lid Leon Moor in SANIDUMP BV gevestigd te Sliedrecht een goede sponsor voor HEREN 2  hebben gevonden.
 
SANI DUMP , de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen in Nederland, gaat Heren 2 kleden, maar zal ook een trainingskamp als voorbereiding op de competitie verzorgen.
 
Dit alles wordt in samenwerking met de Stichting Topgolf Dordrecht afgewikkeld.
 
Wij hopen, als bestuur, op een lange en prettige samenwerking met onze nieuwe sponsor voor HEREN 2 = SANIDUMP BV.
 
Namens GC  De Merwelanden.
Onno Krips.
 
Instuif 21 november 2010
 
Dit was een goed  bezette instuif. Piet Metselaar moest heel vroeg zijn bed uit en dacht dat hij dat moest doen voor Jan met zijn korte achternaam…….
Maar hij kon goed aan het werk! Maar liefst 26 fanatieke golfers op zondagmorgen wilden graag spelen. Wij hebben één uur starttijd dus bij Piet stond het zweet op zijn voorhoofd, dit was toch wel een verrassing voor hem zoveel mensen!
 Piet is echter niet voor één gat te vangen en heeft iedereen in een leuke flight op tijd kunnen laten starten. Goed gedaan hoor Piet en bedankt!
Uitslagen:
Dames:
1e            Gerry Bosveld 31 punten
2e            Henny Lamee 28 punten
3e            Wil van Sommeren 28 punten
 
Heren:
1e            John Udo 38 punten
2e            Alle Lenoir 37 punten
3e            Piet van Putten 36 punten
 
Deze keer waren er 26 golfers, maar let op met 30 golfers zijn de starttijden ingevuld.
 
ABCD Commissie
 
 
SLOTWEDSTRIJD ZOMERSEIZOEN VAN DE ‘DINSDAG’-DAMES
 
Op dinsdag 9 november was het alweer zover, de slotwedstrijd van het zomerseizoen van de ‘dinsdag’-dames en uiteraard ook weer de start van het winterseizoen.
 
Ongeveer 30 dames hadden zich opgegeven waarvan er ongeveer 6 alleen voor het buffet. Gelukkig viel het weer mee en konden we met de trolley de baan in om zodoende toch 18 holes te spelen. Helaas mochten er geen buggy’s de baan in maar dat was begrijpelijk omdat de baan heel erg nat was.
 
Na een leuke texas-scramble werd er gezellig geborreld om daarna te genieten van een heerlijk soepbuffet aangeboden door onze dames-commissie.
 
Tijdens het eten werd de prijsuitreiking gedaan. Er waren veel prijzen aangezien ook de winnaars van de DCA-bokaal en de Ringerscore werden bekendgemaakt.
 
We kunnen terugzien op een geweldig zomerseizoen, heel veel gespeeld en het weer was toch over het algemeen goed al zijn er natuurlijk wel wat wedstrijden in het water gevallen. Maar daarom niet getreurd. Vooral de lustrumweek was geweldig met prachtig weer en veel leuke activiteiten, versieringen nou ja, noem maar op. Een heerlijke herinnering om op terug te kijken in de wat sombere wintertijd.
 
Nadat de prijsuitreikingen hadden plaatsgevonden namen we afscheid van onze Kathe als lid van onze damescommissie. Jarenlang was zij lid van onze commissie en heeft verschrikkelijk veel werk verzet, maar de laatste tijd werd het allemaal toch een beetje te druk voor haar ook dank zij haar vele activiteiten voor de ABCD commissie. Daarom heeft zij het besluit genomen om bij ons te stoppen, hartstikke jammer maar wel heel begrijpelijk. Gelukkig hebben wij een waardige opvolger gevonden in de persoon van Liesbeth Groeneweg.
 
Tijdens het winterseizoen vinden er elke dinsdag instuifwedstrijden plaats, daar hoef je je niet voor in te schrijven maar gewoon aanwezig te zijn tussen 09.30 en 10.00 uur. Verder zijn er de golf-/bridgewedstrijden en andere wedstrijden zoals sinterklaas, oud-/Nieuwjaar etc. Kijk elke week even op telegolf welke wedstrijd er plaatsvindt, want voor sommige wedstrijden moet wel ingeschreven worden!
 
We hopen van harte dat we jullie toch regelmatig zien en we weer veel gezellige uurtjes met elkaar kunnen doorbrengen.
 
Namens de ‘dinsdag-dames’ commissie
Trudy de Ruijter
Voorzitter 
 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl