golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief 21 van 1 november 2010

Verstuurd op 01-11-2010

 

ALGEMENE    LEDENVERGADERING
GOLFCLUB DE MERWELANDEN
MAANDAG 29 NOVEMBER 2010
 
Aanvang : 20.00 uur
Plaats : Clubhuis GC Merwelanden
 
Het bestuur maakt nieuwe plannen, innoveert en rekent daarom op uw aanwezigheid.
Kunnen we samen goede besluiten nemen.
Enquete m.b.t. digitaal of gedrukt clubblad:
Beste Merwelander,
 
Het (bijna) afgelopen Lustrumjaar, is jullie emailbox overstelpt met informatie d.m.v. steeds weer verrassende nieuwsbrieven die jullie zowel over het verleden alsook het heden informeerden.
 
Er kwam op die manier zoveel nieuws op jullie af, dat het (misschien) niet is opgevallen dat er geen clubblad op jullie deurmat is gevallen. En dat gaat dit jaar, omwille van het maken van een Lustrumboek, ook niet meer gebeuren.
 
Volgend jaar beter. Of……………………….., moet het anders?
 
Geen tastbaar clubblad meer. Maar een digitale versie. Want juist de vele positieve reacties op de digitale nieuwsbrief hebben bij ons, als redactie commissie, de vraag opgeworpen of een gedrukt clubblad nog wel zin heeft. Nog wel van deze tijd is? Zou ook ons clubblad niet digitaal uitgevoerd moeten worden? Veel verenigingen communiceren al op deze wijze met hun leden. En, per slot van rekening leven we wel in de 21e eeuw!
 
Wij weten het niet (zeker). En willen jullie als clubleden bij het nemen van een beslissing hierin, raadplegen.
 
Laat ons, uiterlijk voor 30 november 2010, uw mening weten d.m.v. een email aan: secretariaat@gcmerwelanden.nl.
 
Jullie hoeven alleen maar een kort en bondig berichtje te sturen met daarin:
 
Uw naam en:
 
Ja, ik wil een digitaal clubblad omdat………………..
 
Nee, ik wil een gedrukt clubblad omdat………………
 
U kunt simpel met ja of nee antwoorden of, indien jullie dat nodig vinden, een toelichting van maximaal 50 woorden meesturen.
 
Wij zijn reuze benieuwd naar jullie reacties. En alvast hartelijk dank voor de moeite.
 
De Redactie Commissie.
Instuif
De eerste instuif is zondag 7 november. Als je kans wil maken op de titel Winterkoning of Winterkoningin kom je dan melden tussen 9.00 en 10.00 uur.
Inschrijfgeld is € 3,-- p.p. Een doosje ballen ligt klaar voor de beste vrouw en voor de beste man. Het is een stableford wedstrijd.
Er kan gestart worden tussen 9.30 – 10.30 uur. Vorig jaar kwam het regelmatig voor dat golfers laat kwamen en ook allemaal laat wilden starten. Dit geeft uiteraard problemen. Kom dus niet te laat want het risico zit er in dat je dan niet meer mee kan doen.
Kijk voor instuifdata in de wedstrijdkalender of op de site van onze vereniging.
Hierbij wens ik jullie allemaal een fijn winterseizoen toe.
 
Namens ABCD Commissie
Gerry Bosveld
US Kids wedstrijd
Op 12 september werd en een jeugdwedstrijd georganiseerd die was gerelateerd aan de US kids wedstrijd. De US kids wedstrijd is een landelijke wedstrijd met voorrondes en een finale. 12 september was er bij ons een voorronde en de beste jeugdspelers mochten door naar de finale in Nijmegen. Een grote groep jeugdspelers van onze club wist de finale te halen en mocht zaterdag 23 oktober naar Nijmegen gaan.
Voor ons tweede jeugdteam werd het weekend van de finale en de dagen ervoor meteen omgezet in een trainingsweek. Donderdag vertrok het grootste gedeelte van het team naar Nijmegen. Daar verbleven ze in een hotel en konden ze donderdag en vrijdag voorspelen zodat ze baan goed leerden kennen. Daarnaast was er natuurlijk ook tijd voor andere bezighouden, zoals gezellig naar de film gaan. Dus met een goede voorbereiding konden ze beginnen aan de finale. Ronald Bogert van Sanidump bedankt voor het sponsoren van dit trainingsweekend!
Zaterdagochtend arriveerden de overige jeugdleden en er heerste een gezellige sfeer. Toen was het tijd om te starten en vlak voor de start ging iedereen toch maar regenkleding aantrekken want het was begonnen met regenen. Toch gingen de jeugdspelers vol goede moed de baan in, maar het was koud en nat. Soms konden de stokken niet meer beetgehouden worden van de kou. Gelukkig waren bijna alle ouders gaan caddiën dus de spelers stonden er niet alleen voor. Na een lange 9 of 18 holes, afhankelijk van de categorie, kwamen de spelers weer binnen. De spelers konden wat te eten bestellen en ondertussen werd de prijsuitreiking gehouden. Fabian Attasio wist ondanks de kou en de regen met 40 punten tweede te worden! De rest van de jeugdleden had ook goed gespeeld maar viel helaas niet in de prijzen. Na het eten vertrokken de jeugdleden weer naar huis en ondanks de kou en de regen was het een geslaagde en gezellige dag. Foto’s van deze dag zijn terug te vinden op de jeugdsite in het fotoboek (www.merwelandenjeugd.nl).
Aniek van Wijngaarden
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl