golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief 1 van 7 januari 2011

Verstuurd op 07-01-2011

 Wordt Heren 1 Sportploeg van het jaar 2010?

Op woensdag 2 februari zal in Schouwburg Kunstmin duidelijk worden of ons eerste herenteam de sportploeg van 2010 wordt tijdens de Sportprom, de jaarlijkse sportverkiezing die door de Sportraad wordt georganiseerd.
De genomineerden voor die avond voor de prijs van de sportploeg zijn:
- Heren 1 zondag Dash 35
- Heren 1 waterpolo MNC Dordrecht en
- Heren 1 Golfclub de Merwelanden.
 
Naast het team en de andere genodigden is er de mogelijkheid om ook bij deze verkiezing aanwezig te zijn. De Sportraad wil honderd inwoners de kans bieden deze bijzondere avond bij te wonen. Daartoe staat er in de Stem van Dordrecht van 5 januari op de pagina van het Gemeentenieuws een bon. Als u die voor 12 januari opstuurt, hoort u twee weken van te voren of u tot de gelukkigen behoort die ons eerste herenteam mag ondersteunen.
Die avond wordt niet allen de Sportploeg bekendgemaakt, maar ook de sportvrouw, de sportman, de sportcoach en de Sportprijs van de stad Dordrecht. Een feestelijk bijeenkomst de aan elkaar wordt gepraat door Jan Dirk Schouten van RTV Rijnmond.

Beste Merwelandenleden,

De nieuwe clubkleding kan vanaf heden worden besteld:
 
Voorverkoopprijs inclusief logo:
Rode trui (zie foto) nu € 70,00  later (na 18 jan.)  € 82,50.
Witte polo nu € 36,00 en later € 42,50.
 
 
Paskleding is in de shop beschikbaar.
Het bestuur streeft ernaar om in 2012 deze clubkleding als algemeen gebruik te hebben geintroduceerd.
Dus pak je kans.
Namens Heleen Klijn, Paula Drieenhuizen.
 
 
Laatste jeugdwedstrijd 2010
Tja, zo zou 19 december de laatste jeugdwedstrijd gehouden worden en dan wel de wedstrijd waarin de Jeugdcommissie strijdt tegen de Jeugdleden. Maar dan valt er zoveel sneeuw dat de baan gesloten is. Wat nu?
Gelukkig wisten wij daar wel een antwoord op: gewoon een groot sneeuwballengevecht houden en dan niet alleen tussen de jeugdleden maar met alle ouders! Al gauw waren de kleine sneeuwballen niet leuk genoeg meer dus werden de emmers van de driving range gepakt. Die werden vervolgens volgestopt met sneeuw en dan emmers sneeuw over elkaar heen gooien. Ook de sneeuwscheppen waren erg handig om grote bergen sneeuw naar iemand te gooien.
Behalve het sneeuwballengevecht werden er ook nog twee sneeuwpoppen gebouwd en vervolgens werd geprobeerd om deze vanaf de driving range te raken. Dat bleek nog niet zo makkelijk te zijn maar wel erg leuk om te proberen.
Daarna hebben een aantal jeugdleden nog gevoetbald en toen was het na alle sneeuwpret tijd voor een lekker bord patat met een snack erbij. Op deze manier werd het jaar 2010 op een gezellige manier afgesloten en kijken we uit naar volgend jaar.
Alle foto’s zijn terug te vinden op de jeugdsite (http://www.merwelandenjeugd.nl/) in het fotoboek.
Aniek van Wijngaarden
 
 
Contributie en entreegelden in 2011.
Op de algemene ledenvergadering, gehouden op maandag 29 november 2010, is de vergadering akkoord gegaan met een contributieverhoging.
 
Onderstaand treft U de nieuwe contributies aan:
Contributie per 1 januari 2011              Contributie    Entreegeld 

Leden van 21 jaar en ouder
€ 95,00
 € 150,00
Leden met incasso
€ 92.50 
 € 150,00
Herintredende leden
€ 95,00
 €   25,00
Jeugdleden t/m 21 jaar
€ 47.50
 €   25,00
Jeugdleden met incasso
€ 44,50
 €   25,00
Leden met een andere homecourse
€ 65,00
 € 150,00
Buitengewone leden
€ 65,00
 

Van de voorzitter.
2011.Een Nieuwjaar, een nieuw begin
Ik wil een ieder, die niet de Nieuwjaarsbijeenkomst heeft kunnen bijwonen, namens het bestuur alsnog een voortreffelijk, gezond en sportief golfjaar 2011 toewensen.
Of u iets gemist heeft op deze Nieuwjaarsbijeenkomst laat ik in het midden. Het was druk, het was geanimeerd en het was Merwelanden-eigen.
De Nieuwjaarsbijeenkomst.
Een Nieuwjaar vraagt om vooruitzien, maar in de traditie van de vereniging is het ook goed om nog eens terug te kijken. Wat bracht ons 2010?
2010 bracht ons het 5e lustrum en de promotie van Heren 1 naar de hoofdklasse.
Het lustrum.
Wat een succes, wat een energie is er door de lustrumcommissie overgebracht op de leden. Wat een happenings. Wat een inzet van ook alle commissieleden.
De lustrumcommissie heb ik namens u allen bedankt voor alle werkzaamheden. Het succes was groots. Aan Arja den Adel, Hans Ringers en Peter van de Ven, heb ik als blijk van waardering een pennenset met inscriptie uitgereikt.
Heren 1
Het bereiken van de hoofdklasse door Heren 1 is natuurlijk een fantastische sportieve omlijsting van al datgene wat binnen onze vereniging heeft plaats gevonden. Een nominatie voor de sportploeg Dordrecht van 2010 zou zeer zeker op zijn plaats zijn.
Merwelandenbokaal
Peter van de Ham mocht dit jaar de Merwelandenbokaal in ontvangst nemen. Waarom?
Als je al zo’n 20 jaar bij de vereniging actief bent betrokken op het gebied van commissielidmaatschap, chief marshall op de Legends in Golf Tour en de Ordina Senior Pro Tour bent geweest, lid bent geweest van de T.C., commissievoorzitter en competitiecoördinator, dan verdien je op deze wijze in het zonnetje te worden gezet.
Stichting Handicart
Traditiegetrouw heb ik aan onze onvolprezen vertegenwoordigster van de Stichting Handicart Henny van Meerendonk bekend kunnen maken, dat er een bedrag van €1335, 00 zal worden overgemaakt naar deze stichting. Een bedrag, dat bijeen is gebracht door de betaling van € 0,50 voor elk gelopen qualifyingkaart.
Prijzen voor de beste Golfers van onze vereniging
Mede hoogtepunt op zo’n Nieuwjaarsbijeenkomst is natuurlijk de uitreiking van de Order of Merit voor de dames en de heren, alsmede de maandbeker aan de winnaars(winnaressen)
Winnaars/winnaressen.
Maandbeker B2                     Caroline van der Leeden
Maandbeker B1                     Pim Dingemans
Maandbeker A                       Gert Baas
Order of Merit Dames           Liesbeth Groeneweg
Order of Merit Heren             Jeroen Bekker
Tenslotte een Nieuwjaar. Vooruitzien.
Ik heb de wens uitgesproken, dat wij als bestuur, in staat zullen zijn om die plannen, die op de laatst gehouden ledenvergadering zijn gepresenteerd, om te zetten in haalbare doelen, om die ook uit te voeren. Uw hulp en ondersteuning kunnen we daarbij natuurlijk uitstekend gebruiken.
Jammer
Marian Kraaijveld heeft besloten om na 18 jaar haar werkzaamheden per 1 maart 2011 voor de vereniging neer te leggen. In overleg met haar zal het bestuur een gepast afscheid voor haar organiseren. Nu alvast is duidelijk, dat zo’n tweede “duizendpoot” en Merwelandenmens moeilijk te vinden zal zijn. (zie deze nieuwsbrief onder vacature).
 
Niek Drieënhuizen


De wedstrijdkalender 2011

Binnenkort komt de wedstrijdkalender 2011 voor alle leden beschikbaar. Een wedstrijd- kalender met de totale opsomming van alle verenigingsactiviteiten voor het komende jaar.
Van competitie, tot evenementenwedstrijden, van maandbeker tot clubkampioenschappen.
Er is veel tijd aanbesteed. En het bestuur bedankt daarom die mensen, die daar weer met veel inzet aan hebben gewerkt. (ABCD-commissieleden, competitiecoördinator, en alle andere commissieleden, die hun input hebben gegeven.)
De wedstrijdkalender zal niet zoals tot op heden gebruikelijk is geweest bij u op de mat vallen. U vindt deze kalender in de hal van ons clubgebouw (in een standaard), en u kunt hem dus zo meenemen. Vanzelfsprekend is de wedstrijdkalender binnenkort ook op de website te vinden.
 
 
BELANGRIJK – URGENT – BELANGRIJK – URGENT
 
Vacature
Marian Kraaijveld stopt eind februari 2011 met haar werkzaamheden voor onze vereniging. Zodoende is het bestuur uiteraard op zoek naar een opvolger m/v.
Wij zoeken iemand met affectie tot golf en het verenigingsleven, computerdeskundig (maken eenvoudige lay-outs, beheersing van de programma’s van Microsoft Office) en enige boekhoudkundige vaardigheid.
De werktijden (10 uur per week) zullen in overleg worden vastgesteld.
 
Hebt U interesse, of kent U iemand, die deze functie mogelijk zou kunnen vervullen:
 
Neem dan contact op met Niek Drieenhuizen.
Tel.                  : 078- 6912122.
Mobielnr.         : 06–23440038.
 
BELANGRIJK – URGENT – BELANGRIJK - URGENT
 
 
Lustrum-video gemaakt door Johan de Bruin.
Onze Merwelander Johan de Bruin, wie kent hem niet , heeft tijdens de lustrumweek elke dag gefilmd, om leuke momenten vast te leggen. Er is een hele boeiende samenvatting in beeld en geluid op DVD gezet.
 
Binnenkort krijgt U een heel mooi lustrumboek ter afsluiting van ons lustrumjaar  2010.
Wij denken dat wij U ook de gelegenheid moeten geven om deze prachtige video te kunnen kopen. Daarom willen wij via deze nieuwsbrief peilen hoeveel interesse er bestaat om deze lustrum-video aan te schaffen.
 
Dank zij Johan kunnen wij U deze video aanbieden voor € 10,00 inclusief € 2,50 voor een nader te bepalen goed doel ( Kika – Unicef ).
 
Een lustrumboek voor niks en een lustrumvideo voor € 10,00.
Ook dat is DE MERWELANDEN !!!
 
Laat U ons per e-mail weten of U deze video wilt kopen, misschien ook nog een kado-tip voor familie of vrienden.
 
Zendt uw e-mail-reactie naar : verenigingsbureau@gcmerwelanden.nl
Met vriendelijke groet,
Onno Krips.
 
De jaarkaart seizoen 2011-2012
De Exploitatiemaatschappij Crayestein V.O.F. gaat U dit jaar voor € 860,00 inclusief BTW belasten.
U kunt dan weer van 01-04-2011 t/m 31-03-2012 hopelijk volop genieten van het golfspel en onze mooie baan.
 
Zoals gebruikelijk ontvangt U alle verdere informatie t.z.t van de Exploitatiemaatschappij Crayestein.
Namens het Bestuur Gc De Merwelanden.
Onno Krips.

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl