golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief 5 april 2011

Verstuurd op 06-04-2011

Er is deze week veel kopij voor de Nieuwsbrief, van de jeugd, de competitie van Dames en Heren 1 (2x) en ook nieuws van Crayestein Golf dat we dat laatste in een aparte Nieuwsbrief hebben geplaatst :

Nieuws vanuit Crayestein Golf

 
 
De Website
Een van onze goede voornemens is om vanaf 2011 actief gebruik te gaan maken van onze website en de diverse sociale media. Via onze website en ook via twitter wordt u op de hoogte gesteld van diverse acties in de shop of restaurant, nieuwe kledingcollecties, baancondities en nog veel meer. Wordt u ook een volger van Crayestein Golf?
http://twitter.com/#!/crayestein
 
WiFi in het clubhuis
Sinds een maandje ongeveer biedt Crayestein Golf een gratis draadloze internetverbinding aan voor al haar gasten. Binnen het clubhuis en ook op het terras kunt u met uw laptop of smartphone hiervan gebruik maken. Het wachtwoord om verbinding te maken vindt u in het restaurant.
 
Nieuwe menukaart
Vanaf 1 maart hebben we onze menukaart compleet vernieuwd ! Diverse nieuwe heerlijke voor- en hoofdgerechten zijn er aan toegevoegd, maar uiteraard zijn we ook de klassiekers niet vergeten. Kom snel eens een kijkje nemen op onze nieuwe kaart.
 
VVV / Irischeque
Vanaf heden kunt u uw VVV cadeaubonnen ook inleveren in de golfshop.

 

 

Lija Style
Lija is een hip kledingmerk uit Canada speciaal voor dames. In onze golfshop vindt u de nieuwste collectie.
 
 
Röhnisch
Een technisch kledingmerk voor dames wat ook voorziet in de grotere maten. In onze golfshop vindt u de nieuwste collectie.
 
Marshallen in 2011
Ook dit seizoen zal er weer meer ‘gemarshalled’ worden door de medewerkers van Crayestein. Zij zullen onder andere controleren op de aanwezigheid van een (geldige) jaarkaart en pitchforks, maar ook de doorstroming en samenstelling van flights controleren en bijsturen. Komt u onderweg iets tegen waar tegen opgetreden moet worden ? Neem contact op met de golfshop via 078-6211221

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl