golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuws brief GC de Merwelanden May 14, 2014

Verstuurd op 30-11--0001
Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? Klik dan hier.
 

In deze Nieuwsbrief

 

LEESTIP: Wil je de nieuwsbrief in een internetomgeving lezen klik dan op bovenstaande "klik dan hier". Door op de "lees meer" knop te klikken krijg je steeds het volledige artikel op de website van De Merwelanden. 

 

 

 - Van uw voorzitter

- NGF-competitie 2014, de resultaten

- Mona zwijgt

- The battle of the Seniors

- Algemene Leden Vergadering

- Van onze correspondent Overzee

- Committed to seniors

- Column Peter van der Ven    

 
Albino op Crayestein In de baan bij 7 een Albinokonijn(tje)
 
 
 
 

Van uw voorzitter

 
 
   
Competitiebezoeken
Namens het bestuur verheug ik me er altijd weer op om alle teams , die in de competitie uitkomen, te bezoeken Wat mij altijd allereerst opvalt, en ik doe dit nu voor het derde jaar op rij, is de reactie van de tegenstanders van onze teams. Zij zijn verbaasd over de getoonde belangstelling, komt bij hen niet voor.  Competitiestrijd is voor iedere vereniging een belangrijk deel van de activiteiten en dan is het logisch dat er belangstelling getoond wordt. Mijn plezier bestaat daarnaast uit een aantal belevenissen en reacties. Ik geef u er een paar. (meer…)
lees meer
 
 
 
 

competitie 2014

 
 
 Heren De Merwelanden 1 Het Heren 1 Team heeft in de 1ste klasse in Poule H6 ook zijn laatste wedstrijd gewonnen. Zij zijn daardoor ongeslagen kampioen in deze poule geworden. Het resultaat : 4x gespeeld , 4x gewonnen = 8 wedstijdpunten. Punten voor 49 en tegen 23 = Netto + 26. Heren 1 van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Dit team bestond uit de volgende spelers : Jeroen Bekker, Jordy Kuijsters, Roelof Rijnhout, Leon Moor, Rik Maaskant, Jeroen den Dubbelden en Kevin Blom. Deze Heren gaan op zondag 1 juni a.s. een Promotie-wedstrijd naar de Hoofdklasse spelen. De NGF gaat nog bepalen waar deze wedstrijd gaat plaatsvinden. De tegenstanders zijn al wel bekend, te weten de poule-winnaar van poule H5 = Best 1, en de poule-winnaar van H7 = de Gelpenberg. Wij wensen onze Heren 1 heel veel succes in deze promotie-wedstrijd naar de Hoofdklasse. Het zou geweldig zijn als de Merwelanden Heren 1 weer terugkeert naar de Hoofdklasse. De Heren kunnen deze dag, zondag 1 juni, natuurlijk veel support gebruiken.  
 
De overige teams Dames Dinsdag:  De Merwelanden 1 spelen in de 1ste klasse, en zijn in deze competitie wat ongelukkig geweest. Zij verloren 3 keer, met 10-8 van Heelsum en 2x met 11-7 van de Amsterdamsche en de Goyer. Zij spelen op dinsdag 13 mei hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, moeten dus winnen op de Amsterdamsche van Anderstein. Vers van de pers kunnen wij melden dat ze deze wedstrijd met 11-7 hebben gewonnen en zelfs als derde in de pule zijn geëindigd. Chapeau!!!! (meer…)
lees meer
 
 
 
 

Mona zwijgt

 
 
  
Mona zwijgt, Ramon spreekt
 
Mona is even op vakantie. Uit het zonnige zuiden gaf ze opdracht aan broer Ramon om het even over te nemen. Ramon zit vaak in het clubhuis. Er zijn er niet veel die hem kennen en dat is maar goed ook. Zo kan hij ongemerkt gesprekken volgen en anekdotes noteren. Hij verzamelde behoorlijk wat “one-liners” over het geliefde spelletje golf. Nu zus even de pen heeft neergelegd grijpt hij zijn kans om deze met ons te delen. Golf is een frustrerend spelletje, zelfs voor de grote kampioenen maar ook voor celebrities en de doodgewone Merwelander. (meer…)
lees meer
 
 
 
 

Battle of the seniors

 
 
  
De feodale golfoorlogvoering/Battle of the cities Secundaire naam: “battle of the seniors“ Deel 2 Reserveer de datum 3 september 2014 (meer…)
lees meer
 
 
 
 

Algemene Leden Vergadering

 
 
  
Maandag 2 juni Clubhuis 20.00 uur. Uitnodiging voor ALV op 2 juni 2014 heeft u allen bereikt. Bijbehorende stukken zijn te downloaden op de website van de vereniging. Onder leden en dan bestuursmededelingen. www.gcmerwelanden.nl 
 
 
 
 

Van onze correspondent Overzee

 
 
 
Via Mendoza naar Chili
 
Inmiddels van Buenos Aires naar Mendoza gevlogen. De volgende dag naar Bodega Salentein gereden en daar geluncht met (uiteraard) wijn. Salentein is van Mijndert Pon die ik nog ken van vroeger. Zat op het zelfde internaat om discipline bijgebracht te krijgen. Opvallend is dat de bodega's niet in oude kastelen zijn gehuisvest maar in strakke super moderne gebouwen met heel veel moderne kunst.  Beton en ijzer voert de boventoon maar met oog voor de omgeving en in gepast in het landschap. Zeker twintig bodega's hebben voor deze moderne vormgeving gekozen en zetten hiermee een trend die in Europa nog niet is gekend. 
 
 
Het is wellicht even wennen om uit de vast geroeste traditie van kasteel/landhuis los te komen maar werkt verfrissend. (meer…)
lees meer
 
 
 
 

Comitted to seniors

 
 
 Eindwedstrijd Committed to Senioren Een flink aantal enthousiaste dames en heren senioren hebben afgelopen winter met veel plezier de lessen gevolgd volgens het NGF 9-stappenplan. Op vrijdag 2 mei 2014 hebben 60 cursisten hun vorderingen met elkaar kunnen meten in een heuse eindwedstrijd. Het was een mooie, maar koude dag. Thema was ‘ Vossen-jacht’ en onze pro’s Keith, Allan en Cees jr. die ons ook in de wintermaanden onze lessen hebben gegeven waren de vossen. Onze 3 nieuwelingen gingen weg met handicap 54 en haalden gigantisch veel punten binnen, dus deze dames die ook 1ste werden zullen dan ook snel met hun handicap gaan zakken!  
1ste;
Tineke Bogaard Riek de Jonge Jose Brouwer 2de;
Carla Treure Ariane de Groot Kathe de Vries Wil van Sommeren
3de; Pim Breet Annette van Aardenne Evelyn Andhyiswara.
 
Verder wilde ik nog Anne-Marie van Helden, Hankie Quanz en Paul Serry bedanken voor het zo enthousiast oppakken en helpen met de indelingen van de lessen en de wedstrijd!
 
Marianne de Jong-Nodelijk Secretaris
 
 
 
 

column Peter van der Ven

 
 
 

Hey Merwelander, 

Een reclamebureau heeft niet alleen medewerkers en een eigenaardige directeur.

Uiteraard heeft een bureau ook klanten. De pijp moet roken, nietwaar? Dus gaan we verder met hoofdstuk 7 en dat gaat dus over een account (zo noemen wij dat tegenwoordig). Enfin, lees en verbaas je.

 

 

 

7. Vredestein. Tevreden zijn  
 
1.
Het bureau werkte onder andere voor de bekende Bandenfabrikant Vredestein. Je had een vestiging in Doetinchem, die produceerde fiets-, bromfiets en motorfietsbanden. En je had Vredestein Enschede, de fabrikant van autobanden. Vredestein Doetinchem was een grote en interessante relatie. Met name omdat de producties die wij verzorgden, voornamelijk advertenties voor fiets- en bromfietsbanden, door winkeliers werden geplaatst. Zo konden zij gebruik maken van professioneel materiaal. Via Vredestein Doetinchem kregen we contact met een aantal fiets speciaalzaken die een samenwerking met elkaar waren aangegaan op het gebied van promotie en reclame. 

 

 
Ze waren met z’n vijven en een paar van deze winkeliers is nog steeds actief. De grootste was Ligtvoet Eindhoven. Pax Ligtvoet was de grote motor achter deze club en hij bezocht regelmatig ons kantoor. Gezien onze ervaringen in de branche via Vredestein, werd gekozen voor het bureau van meneer Jan. 
 
 
2.
 
Pax Ligtvoet zou nog diverse malen een rol spelen in mijn loopbaan. Mijn eerste kennismaking was op papier, want voor m’n proeve van bekwaamheid, moest ik na m’n sollicitatie wat teksten schrijven en deze naar meneer Jan sturen. Op basis daarvan zou ik dan al dan niet worden aangenomen. Die teksten gingen toevallig over een nieuwe klant in fietsen: Ligtvoet Eindhoven.
 
Ik schreef wat wervende copy en stuurde dat naar het bureau. Een paar dagen later belde ik meneer Jan op en vroeg of het naar z’n zin was. “Maandag beginnen”, klonk het kortaf en zo is het dus allemaal begonnen.
 
Dankzij teksten voor Pax Ligtvoet. (meer…)

lees meer

 

 

 

 

 
 
 
Copyright © 2014 GC de Merwelanden
Archief
Ons mailing adres is:
communicatie@gcmerwelanden.nl
GC de Merwelanden op facebook
 
 
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl