golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuws brief GC de Merwelanden July 30, 2014

Verstuurd op 30-11--0001
Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? Klik dan hier.
 

In Memoriam Ton Wierks

 
 
 In memoriam Ton Wierks
 
Na een herseninfarct in Spanje medio juni is Ton Wierks uiteindelijk aan de gevolgen daarvan overleden. Ton was voor onze vereniging een belangrijk en bijzonder mens. Hij is actief geweest als commissielid, sprong bij wanneer nodig, en was dus zeer begaan met het reilen en zeilen van de vereniging. Hij had daarbij een plus bij het functioneren in dit soort zaken namelijk humor. Humor verkleint tegenstellingen en geeft veelal ruimte om tot goede oplossingen en beslissingen te komen. Ton was joviaal en amicaal. Hij wist als geen ander hoe socialiserend je als lid kunt optreden binnen een vereniging. Als Ton competitie ging spelen, elk jaar weer, verwonderde het een ieder hoe hij met al zijn innemendheid binnen de kortste keren nieuwe competitie vrienden(die hij heel snel bij naam kende) wist te maken. 
 
 
 
Hij genoot en ieder ander genoot van hem. Als er één lid van onze vereniging was, die begreep hoe je als competitiespeler ambassadeur van je vereniging kon zijn, was Ton dat wel. Nu Ton is overleden zullen we dit verlies een eigen plekje moeten gaan geven. We zullen hem missen op de baan,op de puttinggreen, tijdens evenementenwedstrijden, binnen de competitie en natuurlijk ook aan de bar. Als vereniging zullen we het verlies van Ton dienen te aanvaarden, en te verwerken. Uiteindelijk en misschien ook wel eerst, zullen we blij kunnen zijn, dat hij heeft geleefd zoals hij dit heeft gewild en heeft gedaan met ons. Ton te hebben mogen kennen was een genoegen en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor.
We zullen hem missen.  
 
 
 
Copyright © 2014 GC de Merwelanden
Archief
Ons mailing adres is:
communicatie@gcmerwelanden.nl
GC de Merwelanden op facebook
 
 
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl