golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Ledentevredenheidsonderzoek

Verstuurd op 16-04-2013

Ledentevredenheidsonderzoek.


Het is zover. Na een toch langere voorbereiding dan gedacht, rolt een dezer dagen het ledentevredenheidsonderzoek bij u het scherm binnen.
Een onderzoek, dat  een gezamenlijk optrekken van onze vereniging en de exploitatiemaatschappij is. De vraagstellingen zijn nl. in overleg tot stand gekomen.
De resultaten van dit onderzoek moeten ons gaan leiden naar de toekomst.
 
Wat beweegt en speelt er bij onze leden golfers, wat beheerst onze ledengolfers, hoe wordt daar op ingespeeld, en kunnen we er ook met elkaar op inspelen.
Uw bestuur en de exploitatiemaatschappij  is er alles aan gelegen om uw mening en ideeën een vertaalslag te geven naar de voornoemde toekomst en naar een beter welbevinden op en om de golfbaan en binnen de vereniging.
 
Namens het bestuur en de exploitatiemaatschappij wens ik u veel plezier toe bij het invullen van de vragen, het  zal ongeveer een 30 minuten van uw tijd in beslag nemen.
Rest mij Olivier Somers van de NGF te bedanken voor:
-  zijn steeds luisterende oor en zijn geduld,
-  zijn capaciteiten om gevoelens en ideeën van een ander te vertalen in vraagstellingen en zijn onderzoeksbekwaamheden.
 
Namens uw bestuur
Niek Drieënhuizen, voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl