golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

IN MEMORIAM BOB DEN OUDEN

Verstuurd op 10-12-2018

IN MEMORIAM BOB DEN OUDEN.

Zaterdag 8 december j.l. is overleden ons lid van verdienste, oud- bestuurslid en secretaris van het eerste uur, op 91 jarige leeftijd Bob den Ouden.

Op zaterdag 1 december feliciteerde ik Bob nog met zijn verjaardag. Per telefoon helaas, wegens de ziekenhuisopname van zijn vrouw Frida als gevolg van een onfortuinlijke val, was huisbezoek niet mogelijk.

Na de verkennende activiteiten voor het realiseren van een golfbaan in Dordrecht, werd in 1985 het eerste bestuur geformeerd. Bob maakte hiervan deel uit als 2e secretaris.

Al snel hierna nam hij als DE secretaris deel aan het bestuur. En hoe!

Daarbij dienen we ons te realiseren, dat dit nog in het pré-digitale tijdperk was, zonder ondersteuning van een bezoldigde medewerker/ster etc, hetgeen inhield dat de functie van secretaris in die tijd een loodzware taak was.

Deze taak heeft Bob vele jaren met verve vervuld, waarvoor wij hem tot op de dag van vandaag nog veel dank verschuldigd zijn.

In 1998 heeft hij zijn functie overgedragen aan zijn opvolger, waarbij hij tot lid van verdienste werd benoemd. Daarna heeft hij  tot 2004 als lid van de redactiecommissie bijgedragen aan ons clubblad en communicatie.

Hij vormde vele jaren de spil van onze vereniging samen met de voorzitters uit die tijd; Ad van Mook en Jan van der Vlies.

Binnen het bestuur was Bob de bedachtzame en wijze figuur, wat zeker bijdroeg aan de vriendschappelijke sfeer en de vriendschapsbanden die daaruit zijn gegroeid.

Naar buiten toe, NGF, sportraad etc, was hij een voortreffelijk representant van onze vereniging.

Ook in de baan liet Bob zich niet onbetuigd en was hij actief binnen de heren senioren groep en in de klaverblad-competitie.

Hij heeft in die tijd mede een grote bijdrage geleverd aan de samenwerking met de Exploitatiemaatschappij Crayestein, mede doordat Bob en Henk Kuijsters goed met elkaar overweg konden. 

De statuten van onze vereniging bieden de mogelijkheid tot het benoemen van een “erelid”.

Als er één persoon in de historie van onze club in aanmerking had moeten komen om benoemd te worden tot “erelid” dan zou het Bob zijn geweest.

Bob, voor mij ben jij, bij deze “erelid” van Golfclub de Merwelanden.

Rust zacht.

Ad de Geus.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl