golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Golf en Bridge 6 april 2019

Verstuurd op 31-01-2019

                        

Doe mee:
Regionaal Open Golf- en Bridgetoernooi 2019  

 

Zaterdag 6 april 2019 is het zover. In samenwerking met Stichting Denksport Papendrecht organiseert Golfclub De Merwelanden een gezellig, regionaal Open Golf- en Bridgetoernooi op Golfbaan Crayestein te Dordrecht.

De dag begint om 9.30 uur met een feestelijke ontvangst waarna om 10.00 uur de 9 holes shotgun van start gaat. Hierna volgen in de loop van de middag 24 spellen bridge. Als afsluiter is er om 18.00 uur de prijsuitreiking.

Inbegrepen bij het arrangement zijn: thee of koffie bij aankomst, greenfee, lunch en bridgen. De kosten voor deelname bedragen 30,- euro per persoon (voor leden van Golfclub De Merwelanden) of 45 euro (voor niet leden).
Bij genoeg belangstelling bieden wij optioneel een afsluitend buffet aan.

Inschrijven kan tot uiterlijk 31 maart 2019. Houd hierbij rekening met ons maximum van 48 paren. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen. Vraag het inschrijfformulier aan via henk.mooij@planet.nl.

 
Zaterdag 6 april Regionaal Open Golf- en Bridgetoernooi 2019
Locatie: Golfbaan Crayestein, Baanhoekweg 50 Dordrecht.

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl