golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

De HVC Afvalenergie Centrale Dordrecht plaatst Snuffelpalen.

Verstuurd op 22-02-2019

De HVC Afvalenergie Centrale Dordrecht plaatst Snuffelpalen.

Onze buurman de HVC heeft snuffelpalen aan de zijkant van onze hole 5 geinstalleerd. Hiermede kunnen zij meten hoe de luchtgesteldheid is in deze omgeving.

Wij hopen dat er nu bij stankoverlast een aangepaste afvalverbranding gaat plaats vinden. Een terugkoppeling betreffende deze overlast richting HVC zullen wij als Merwelanden in ieder geval zeker doen.

Zullen onze leden hieromtrent op de hoogte houden.

 

SGWN Samenwerkingstarieven 2019

Wij willen dit als Bestuur dit ook nog eens onder uw aandacht brengen.

Beste seniorleden van GC de Merwelanden,

Onze club organiseert jaarlijks een Old Grand Dad golfdag.
Dit jaar vindt die dag op woensdag 01 mei 2019 plaats. U kunt via proware inschrijven. Deze wedstrijd is ingebed in de senioren woensdag wedstrijd. Gaarne op proware aangeven, dat u wenst deel te nemen aan de OGD wedstrijd. De winnaar wint een door de OGD beschikbaar gestelde prijs. De 4 besten van deze wedstrijd mogen deelnemen aan de regio-wedstrijd.  De besten van de regio-wedstrijd worden uitgenodigd deel te nemen aan de landelijk finale.

De Old Grand Dad Golfclub is een club enthousiaste golfende grootvaders (ca 6.000), die elkaar in 'grootvader'-verband, gezellige golfdagen bezorgen. Van de jaarlijkse donaties (minimaal € 20,-) wordt 85% (ca.  € 110.000) geschonken aan projecten voor gehandicapte kinderen. Iedere grootvader, die lid is van een door de NGF erkende golfvereniging, kan zich zelf via de site www.oldgranddad.nl of via mij als donateur aanmelden: rienschipper64@gmail.com . Op de genoemde website vindt u alle informatie over de organisatie, de wedstrijden, de doelen en schenkingen enz van de OGD. Het motto van de Old Grand Dad Golfclub van Nederland is grootvaders op de golfbaan een prettige dag te laten  beleven en iets 'doen' voor het gehandicapte kind.

De deelname bij onze club loopt fors achter bij het landelijk gemiddelde. Ik hoop dan ook dat velen van jullie donateur worden en dat ik jullie zie aan de wedstrijdtafel op woensdag 01 mei 2019.

Uw clubconsul,
Rien Schipper

 

De nieuwe clubconsul van de Stichting Handicart stelt zich voor

Mijn naam is Sjaak van Herwijnen, ben 74 jaar oud en als u mij wilt spreken, ik ben best vaak op de club. Ik ben zonodig ook bereikbaar via mijn mobiele telefoon: 06-53819926 of per mail: sj.vanherwijnen@gmail.com. Heleen Klijn was mijn voorganger en sinds vorig jaar heb ik de werkzaamheden overgenomen.

Om maar met de deur in huis te vallen, hoe denken jullie dat het mogelijk is dat iedere keer die Handicart voor jullie klaar staat? Stichting Handicart verkrijgt de nodige gelden om Handicarts aan te schaffen uit o.a.donaties en giften.

Tegenwoordig betaalt een Handicart pashouder ( die ook donateur moet zijn ) € 50,00 per jaar en een donateur die geen pashouder is doneert jaarlijks gemiddeld € 25,00.

Met dank aan de donateurs roep ik de gebruikers op om nog eens goed na te kijken of zij jaarlijks wel aan genoemde verplichting voldoen!

Overigens weten de gebruikers wel dat een rondje golf met een handicart € 10,00 kost en zij dankzij de donateurs maar € 4,00 hoeven af te rekenen!

Dat de Handicart schoon is en altijd maar blijft rijden hebben wij mede te danken aan Huib Esser die voor de accu`s zorgt en Arie Wouters die om de zoveel tijd de Handicarts, vaak in z`n eentje, staat te wassen. Graag en indringend roep ik jullie op om die mannen behulpzaam te zijn en ook eens een handje uit te steken. Lees ook de gebruiksaanwijzing dat het de bedoeling is om na het gebruik de kar netjes en schoon achter te laten. Dus niet alleen je schoenen schoonblazen maar ook de kar!

Tenslotte vraag ik iedereen die nog geen donateur is om dat toch maar te worden, is het niet voor nu dan toch zeker voor later.

Ik wens u allen van harte een mooi golfjaar toe.

Met vriendelijke groet, Sjaak.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl