golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 22-05-2020

Beste golf(st)er,

Wij hebben de afgelopen dagen weer kunnen genieten van het heerlijke weer en van onze mooie baan. De NGF heeft zich nu ook verder verdiept in wat wel en niet kan met wedstrijden en wij zijn dan ook verheugd u te kunnen meedelen dat er weer wedstrijden op aangepaste manier mogelijk zijn. Verdere uitbreiding zoals prijsuitreikingen kan wellicht later in de tijd maar dat is nu nog even niet mogelijk.
De wedstrijdcommissie heeft afgelopen week overleg gehad over de kalender voor de rest van het jaar.
Daarbij hebben ze gekeken naar welke wedstrijden ingehaald moeten worden, zoals bijvoorbeeld de maandbekers. Ook hebben ze gekeken welke gewilde wedstrijden ze nog echt willen doen.
Het is natuurlijk lastig vanwege de onzekerheid, omdat bijvoorbeeld een greenkeepers wedstrijd zonder prijsuitreiking toch anders is.
 
In ieder geval voor de komende maand staan de volgende wedstrijden op het programma.
zondag 7 juni:         regenboog oranje 
zaterdag 14 juni:     maandbeker 1  
zaterdag 20 juni:     regenboog rood 
zondag 28 juni:       voorjaarsbokaal 

Het is vanaf 1 juni weer mogelijk om u via Proware in te schrijven voor de wedstrijden.

Houdt u vooral de nieuwsbrieven van de diverse commissies in de gaten!
 
Wij hebben u tot nu toe wekelijks via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus. Aangezien we nu weer kunnen golfen, zullen de nieuwsbrieven vanuit het bestuur in frequentie afnemen. 

 
De Algemene Ledenvergadering die gepland stond voor 8 juni zal niet doorgaan. Alle stukken zullen vanaf 8 juni te zien zijn op de website (na inloggen). Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u deze mailen naar secretariaat@gcmerwelanden.nl . Wij zullen uw vraag en/of opmerking dan zo spoedig mogelijk behandelen. Wij hopen u uiteraard wel weer in goede gezondheid te verwelkomen bij onze najaarsvergadering.

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter

De laatste puzzel van Jeroen is gewonnen door Riet Visser. Dit is haar bijdrage:

Afgelopen weken ….
Vreemd, de ene dag een agenda met dagelijks afspraken en plotseling staat er niets meer in omdat er een Covid-19 rondwaart en heb je heel de dag de tijd.
Ik moest daar wel een paar dagen aan wennen, maar eigenlijk bevalt zo’n lege agenda heel goed.
Naast golfen houd ik onder andere van lezen en legpuzzels maken en kon nu bijna dagelijks een Jan van Haasteren puzzel maken op mijn laptop. 
Handwerken vind ik ook heel leuk en nu zijn eindelijk de mouwen van een vest klaar.  Om eerlijk te zijn, heb ik mij nog geen moment verveeld. 

Met een vriendin heb ik één tot twee keer in de week een uurtje gewandeld. Ja, keurig op 1,5 m afstand. Zij heeft mij veel mooie gebouwen in de Dordtse binnenstad laten zien. Mij ook geleerd eens naar boven te kijken waar je verrassende versieringen ziet aan de panden. Een dakhaas bijvoorbeeld.
Toch ben ik blij dat wij beetje bij beetje weer naar het gewone leven toe gaan. Ik ga sowieso mijn agenda leger maken want minder afspraken is heel goed bevallen. Gelukkig kunnen we weer golfen. De rust heeft ook de baan goed gedaan lijkt het. Hij is prachtig!!
Chapeau voor alle leden van het team Crayestein.
Riet

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl