golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 14-05-2020

Beste golf(st)er,

Wat is het een fijne drukte op de golfbaan sinds afgelopen dinsdag. Onze leden vinden het fijn om weer een rondje te kunnen golfen op onze mooie baan en ook van de driving-range en de putting-green wordt gretig gebruik gemaakt. Onderaan deze nieuwsbrief ziet u een aantal foto’s hiervan.

Zoals een aantal van u heeft gemerkt, is het protocol van de NGF niet helemaal consequent als het gaat om het spelen van wedstrijden. Volgende week verwachten ze een uitwerking te hebben waarmee we weer aan de slag kunnen nadat we ook weer toestemming hebben van de veiligheidsregio.

Vooruitlopend hierop heeft het bestuur in overleg met de commissies al afgesproken dat we vanaf maandag 1 juni in ieder geval de coördinatie van de starttijden door de commissies laten doen.
Het gaat dan om de starttijden van de Maandag Heren, Dinsdag Dames, Woensdag Herensenioren en de Donderdag Damessenioren en waarschijnlijk ook van de weekeind-wedstrijden.
De komende week zullen we de procedures en afspraken wat verder uitwerken en met u communiceren.
 
Voor de helderheid nog even de afspraken rond het reserveren van starttijden tot 1 juni.
Starttijden kunnen telefonisch of online gereserveerd worden op de gebruikelijke manier via Crayestein Golf.
De starttijden die gereserveerd waren voor wedstrijden zijn behouden gebleven voor de leden en zijn alleen telefonisch te reserveren door de leden ( Regel tot 1 juni).
We gaan er dan vanuit dat de tijden gegeven worden aan de eigen doelgroep ( heren/heren senioren/dames/dames senioren). Starttijden die 48 uur voor de desbetreffende  dag niet gereserveerd zijn, worden vrijgegeven voor alle leden.

Ook willen wij u nog attenderen op de mogelijkheid tot het aanmelden op de Whatsapp-groep “Golfmaatje “. Bent u op zoek naar een maatje voor een rondje golf of heeft u een starttijd en wilt u niet alleen gaan, zet dan deze URL in uw browser:
https://chat.whatsapp.com/FNnTsmoxXyR3F1P1p8O5Xw

De laatste “Puzzel van Jeroen” is gewonnen door Riet Visser. Riet, van harte gefeliciteerd en de cadeaubon ligt voor je klaar in de golfshop.

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl