golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 09-05-2020

Beste golf(st)er,

Vrijdagmiddag 8 mei hebben we weer een tegenvaller moeten incasseren. De aanvraag om het golfen te hervatten op 11 mei is nog niet goedgekeurd. Dit komt doordat de aanvraag via de gemeente naar de veiligheidsregio ZHZ moet. De veiligheidsregio heeft aangegeven dat ze pas in de loop van maandag 11 mei tijd hebben om de noodverordening aan te passen. Als dan alles direct goed is dan kunnen we dinsdag starten. Wij hopen dus dat we dinsdag 12 mei van start kunnen gaan. Inmiddels hebben alle spelers die gereserveerd hadden voor maandag 11 mei bericht gehad.
Intussen merken we ook dat de NGF hard bezig is om het protocol aan te scherpen, zodat onduidelijkheden die er zijn op het gebied van bijvoorbeeld spelen van wedstrijden worden opgelost. Zodra we meer weten gaan we met de commissies kijken hoe we dit kunnen inpassen.

We wensen u in ieder geval een goed weekend toe, geniet van het mooie weer!

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
voorzitter
 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl