golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 07-05-2020

Beste Golf(ster), 

U heeft het ongetwijfeld vernomen tijdens de persconferentie van het kabinet: de golfbanen kunnen  weer open voor volwassenen vanaf 11 mei! Wij hebben zeer uitgekeken naar dit moment. Zoals we ook hebben kunnen horen zijn wedstrijden nog niet toegestaan en  zoals het er nu naar uitziet, mogen die pas gehouden worden na 1 september. 
Dit is voor de vereniging heel erg jammer, maar het is even niet anders: als bestuur zijn we al blij dat we een eerste stap hebben mogen maken met het toestaan van golf.


Achter de schermen wordt keihard gewerkt om zo snel mogelijk zo veel mogelijk duidelijkheid te geven!
 
In overleg met de NGF, Veiligheidsregio en Crayestein zijn we aan het kijken wat er nodig is om golf mogelijk te maken vanaf 11 mei. Daarbij moeten er afspraken gemaakt worden over o.a.  hoe groot een flight mag zijn en wat de interval tussen de flights moet zijn.
Dan moet de versie vrijdagmiddag nog definitief getoetst worden op het landelijke protocol en als dit nog voor of tijdens het weekend wordt beoordeeld,  kunnen we maandag op basis van het eerste concept al open. Zodra de goedkeuring er definitief is, zullen wij dit kenbaar maken via de nieuwsbrief. Wij raden u aan om ook de berichtgevingen van Crayestein te volgen.

Met Crayestein is afgesproken dat de gereserveerde tijden van de wedstrijden, lees de maandag en woensdag voor de heren en heren senioren en de dinsdag en donderdag voor de dames en dames senioren, alleen telefonisch te boeken zijn  voor deze doelgroepen. De tijden van de weekendwedstrijden blijven ook voor alle leden beschikbaar en dienen ook telefonisch geboekt te worden. Alle overige tijden kunt u online boeken of reserveren via de golfshop.

Inmiddels hebben al best veel jeugdspelers dagelijks gespeeld en ook een aantal toptalenten van andere golfbanen hebben bij ons getraind en gebruik kunnen maken van onze witte tees.

Bij Jack’s Steakhouse kunt u uw maaltijden bestellen die u zelf kunt afhalen of laten bezorgen. Indien u voor 1 juni uw maaltijd bij Jack’s Steakhouse bestelt, krijgt u als lid het toetje cadeau vanuit het bestuur. Als dat geen goede reden is om eens lekker thuis uit eten te gaan….

Wist u trouwens dat de puzzel van Jeroen een landelijke trend aan het worden is doordat de NGF het heeft opgepakt. Aangezien het golfen weer gaat beginnen, is dit uw laatste kans om een cadeaubon van de golfshop te winnen, dus los de puzzel op en stuur de uitslag uiterlijk maandag 11 mei naar secretariaat@gcmerwelanden.nl .

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter


  logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl