golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 23-04-2020

Beste golf(st)er,

Het was dinsdag niet de beste dag voor onze geliefde golfsport. De premier heeft wel een aantal kleine versoepelingen van de coronamaatregelen bekend gemaakt. Wat betreft sport wordt alleen het beleid voor kinderen en topsporters versoepeld wat inhoudt dat onze jeugd tot en met 18 jaar kan gaan golfen. Wij nemen hierover contact op met onze jeugdleden.

Een groot aantal golfers en golfbanen heeft de NGF na 15 maart gevraagd een uitzondering te bedingen bij de overheid, omdat wij anders zijn dan andere sporten. Maar zolang het aantal besmettingen en sterfgevallen niet structureel daalde, was het niet opportuun om een gecontroleerde openstelling aan te vragen. Een gereguleerde openstelling van golfbanen maakt alleen kans als de trends in ziekenhuisopname een blijvende dalende lijn laten zien. Daar hebben we zelf een grote invloed op en daarom is het belangrijk dat we de maatregelen van het RIVM en de overheid strikt blijven opvolgen.

Zowel de exploitant als de vereniging krijgen steunbetuigingen per mail en per post. Het is mooi om te zien dat zoveel leden in deze tijd hun solidariteit tonen. De exploitant verwacht deze week meer informatie te sturen over de mogelijkheden voor eventuele  compensatie naar de jaarkaarthouders.

Zoals we 21 april allemaal hebben gehoord, zullen er tot eind augustus geen evenementen plaatsvinden. Naast dat dit impact heeft op Lowlands, Pinkpop en de zwarte cross betekent dit ook dat de geplande feestweek in juli niet kan doorgaan.  
Ook onze Algemene Ledenvergadering die gepland staat op 8 juni aanstaande kan niet op de normale manier plaatsvinden. Hoe we hier invulling aan gaan geven, hoort u binnenkort.

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur
Coert Busio

En dan nu de wekelijkse puzzel van Jeroen. Stuur de uitslag uiterlijk 27 april naar secretariaat@gcmerwelanden.nl en wie weet bent u volgende week de winnaar. De puzzel van vorige week is gewonnen door Hans Groen. Hans, gefeliciteerd: voor jou ligt er een cadeaubon klaar in de golfshop zodra de golfbaan weer open is. En aan jou de eer om ons te vertellen hoe jij de Corona-periode doorkomt en waar jij vooral naar uitkijkt als deze periode voorbij is. 

De puzzel van 13 april is gewonnen door Paul Todd en hier is zijn bijdrage:
’ Beste Merwelanders, allereerst hoop ik dat iedereen in goede gezondheid is en dat we elkaar weer binnenkort op de golfbaan mogen treffen. Gelukkig is er doordeweeks voor mij vrij weinig veranderd, enige aanpassing is dat ik om de week thuis werk i.p.v. dagelijks naar Shell Moerdijk te rijden. In de weekenden probeer ik bezig te blijven met dingen in huis doen, mijn zoon van 9 te entertainen, TV kijken en sinds kort een Formule 1 spel op de playstation. Ik kijk vooral uit naar onze vrijheid als deze periode voorbij is en de sociale contacten die nu gemist worden.’’

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl