golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 16-04-2020

Beste golf(st)er,

Vandaag kregen we de laatste update golf & corona  van de NGF waarin informatie staat die wij graag met u willen delen:

 
Protocol golfbanen open?
De kennis en kunde en vooral wensen bij het Ministerie aangaande protocollen ontwikkelen zich snel en dat is goed; zo komen we tot betere protocollen. Wij updaten daarom ons protocol voor golf dagelijks. McKinsey heeft ons protocol beoordeeld en we weten wat we nog moeten aanpassen. We gaan het verhaal veel gedetailleerder opstellen en visualiseren. Vrijdagochtend zullen we de definitieve versie inleveren. En er moet nog het e.e.a. gebeuren. Hiervoor is een werkgroepje geformeerd dat flink aan de slag is gegaan. Heel goed nieuws vanmorgen: als een van de eersten is FNV Sport & Bewegen positief over ons protocol. Dat is een belangrijke stap. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Platform starttijden live
Op het moment dat de golfbranche weer (beperkt) wordt opengesteld, gaat op dezelfde dag het onlineplatform voor starttijden live op website van GOLF.NL: www.golf.nl! Ook in de app GOLF.NL zal een mogelijkheid komen, waarin je wordt doorgelinkt naar de website voor een reservering. In het protocol wordt het verplicht dat starttijden vooraf gereserveerd worden, ook op golfbanen die tot nu toe niet met starttijden hebben gewerkt. Dit eist het ministerie om de toe- en uitstroom van golfers te kunnen maximeren en beheersbaar te maken. 

Uiteraard hopen wij als vereniging dat het protocol van de NGF snel goedgekeurd wordt en dat wij elkaar binnen onafzienbare tijd weer tegenkomen op de baan.

En dan nu de wekelijkse puzzel van Jeroen. Stuur de uitslag uiterlijk 20 april naar secretariaat@gcmerwelanden.nl en wie weet bent u volgende week de winnaar. De puzzel van vorige week is gewonnen door Paul Todd. Paul, gefeliciteerd: voor jou ligt er een cadeaubon klaar in de golfshop zodra de golfbaan weer open is. En aan jou de eer om ons te vertellen hoe jij de Corona-periode doorkomt en waar jij vooral naar uitkijkt als deze periode voorbij is. 

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl