golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 09-04-2020

Beste golf(st)er,

Wij hopen dat u ondanks de gesloten baan toch nog een beetje heeft kunnen genieten van het mooie weer. Door dit mooie weer neemt begrijpelijkerwijs ook de roep toe om gereguleerde (her)opening van de golfbanen. Wij willen u laten weten dat de NGF met de relevantie overheids-en sportinstanties in gesprek is om te komen tot de juiste protocollen die het mogelijk moeten maken om, als de trends in ziekenhuisopnames een blijvende dalende lijn laten zien, na 28 april wellicht weer gereguleerd open te kunnen. Vanzelfsprekend alleen als de betreffende overheidsinstellingen hier goedkeuring voor geven, want het begint steeds duidelijker te worden dat we toegaan naar een langdurige “anderhalve meter samenleving “. 

Hoewel we nog niet weten wanneer en op welke manier we met zijn allen kunnen gaan golfen zijn we al met de commissies in overleg. Wat al wel duidelijk is, is dat de wedstrijdkalender zoals hij nu bedacht is moet veranderen. De komende weken gaan we kijken welke wedstrijden we willen verschuiven en welke we helaas moeten laten vervallen. Zo heeft de NGF al aangegeven dat de familiewedstrijd niet doorgaat dit jaar en de herensenioren zijn al aan het schuiven met de battle of the cities. Maar we hebben ook een aantal wedstrijden die we graag willen laten doorgaan, zoals de greenkeeperswedstrijd: hiervoor zullen wij een nieuwe datum moeten zien te vinden. Verder is de Technische Commissie met het initiatief gekomen om een alternatieve competitie op te zetten waar op dit moment  hoofdlijnen en plannen voor uitgewerkt worden.

Nu de golfbaan in ieder geval tot en met 28 april gesloten moet blijven, gaat golfstore Crayestein voor u wel de golfshop openen. Dit kan echter alleen op afspraak en u kunt met maximaal een extra persoon komen (dus twee personen totaal). Op deze manier kunnen zij u helpen volgens de voorschriften van het RIVM. Afspraken kunnen gemaakt worden via e-mail kim@crayesteingolf.nl of telefonisch 06-18810373.

Vanaf nu sluiten wij voorlopig iedere nieuwsbrief af met de “Puzzel van Jeroen”.
Maak de puzzel en stuur de uitslag uiterlijk maandag 13 april door naar secretariaat@gcmerwelanden.nl . De winnaar of winnares wint een cadeaubon van de golfshop en mag bovendien aan de andere Merwelanders doorgeven hoe hij/zij deze tijd doorbrengt en wat hij/zij als eerste gaat doen als deze periode van social-distancing weer voorbij is. Heel veel succes toegewenst en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Uw voorzitter 
Coert Busio logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl