golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 02-04-2020

Beste golf(st)er,

Zoals wij reeds hadden verwacht, worden de huidige maatregelen met betrekking tot het corona-virus verlengd tot en met 28 april.  Wij moeten ons realiseren dat we er nog lang niet zijn en dat de maatregelen opnieuw verlengd kunnen gaan worden. 

Op 21 april zal het kabinet beslissen of de maatregelen na 28 april worden verlengd. Tot en met 28 april zijn alle sportclubs en sportvoorzieningen gesloten en zijn er geen trainingen, competities, toernooien en sportevenementen toegestaan. Vooralsnog is niet te zeggen of golf, eventueel met aangepaste regels, na 28 april weer mogelijk is. De overheid laat uitdrukkelijk de mogelijkheid open dat de huidige maatregelen ook na 28 april gehandhaafd moeten blijven, maar een versoepeling van de maatregelen na 28 april is ook niet uitgesloten. Een terugkeer naar een normale situatie hangt helemaal af van het succes in de strijd tegen het coronavirus. De NGF gaat ondertussen verder met het voorbereiden van een protocol voor een gedeeltelijke en verantwoorde manier van golf spelen voor het geval dat mogelijk is na 28 april en zullen zich hier ook sterk voor maken.

Wij hebben van enkele leden de vraag gekregen of wij met Crayestein Golf kunnen overleggen of een compensatie op de jaarkaart mogelijk is. Hoewel Crayestein Golf heel goed begrijpt dat deze vraag leeft onder de leden, kunnen zij op dit moment helaas nog geen toezeggingen doen voor een compensatieregeling omdat er nog teveel onduidelijkheden zijn over de steunmaatregelen die het rijk heeft toegezegd. Zodra hier meer over bekend is, zal u hierover bericht worden. Minister Koolmees vraagt aan de mensen om zoveel mogelijk alles door te betalen nu de overheid een deel van de salarissen overneemt en er voor de middenstand regelingen worden getroffen. Ook zo helpen wij elkaar deze moeilijke periode door.

Zoals u zult begrijpen, houden wij u op de hoogte zodra wij weer meer informatie hebben. Tot die tijd: pas goed op u zelf en op uw naasten!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
Coert Busio 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl