golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 26-03-2020

Dames en heren,

 

Het is bijna niet voor te stellen dat we alweer bijna twee weken thuis moeten zitten, terwijl we buiten heerlijk weer hebben om te golfen.

Maar we zijn ons er op dit moment allemaal van bewust, dat de eigen gezondheid en die van vrienden en familie, nog belangrijker is dan de baan in gaan met dit lekkere weer.

 

Binnen het bestuur houden we bijna dagelijks contact met de NGF en Crayestein, over het heden en de toekomst en daarbij merken we dat we niet verder kunnen kijken dan de dag van vandaag. Hieronder kort wat ons beeld is van dit moment.

  • De (voorjaars)competitie gaat dit jaar niet door.
  • Reguliere wedstrijden gaan waarschijnlijk tot 1 juni niet door.
  • De baan is op dit moment nog tot 6 april gesloten.
  • De voorjaarsvergadering kan wellicht niet doorgaan in zijn huidige vorm.

Verder hebben we met Crayestein gesproken over de huidige situatie. Hierbij zien we dat de kosten voor het onderhoud van de baan in deze belangrijke bloeiperiode door gaan. Er wordt hard gewerkt door alle medewerkers, om de baan in optimale conditie te krijgen voor de opening.

 

We kunnen op dit moment niet in de toekomst kijken en hopen dat de baan op 6 april weer open kan. Er worden verschillende scenario's bekeken en het bestuur zal samen met Crayestein kijken naar een gepaste oplossing. Daarnaast zullen wij na afloop van de Corona crisis samen met Crayestein en alle commissies er alles aan doen om te kijken hoe we er toch nog een mooi golfjaar van kunnen maken. 

 

Als bestuur sluiten we aan bij de oproep van de NGF om solidair te blijven als het gaat om de betaling van de jaarkaart.

 

Indien u nog vragen heeft over de golfbaan kunt u contact opnemen met Christian Krijnen via info@crayesteingolf.nl en voor vragen aan het bestuur kunt u terecht bij secretariaat@gcmerwelanden.nl.

 

Belangrijk is uiteraard dat wij en onze dierbaren gezond door deze crisis komen en dat wij met z’n allen weer kunnen genieten van o.a. het fantastische spelletje golf.

 

Bestuur de Merwelanden.

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl