golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 19-03-2020

Dames en heren,

De afgelopen dagen zijn heftige dagen met alle berichten rond Corona en zoals het er nu naar uit ziet, zal het ons ook nog wel even bezighouden. In ieder geval is de gezondheid van familie en vrienden op dit moment het allerbelangrijkste en is golf maar golf.

Toch zullen er ook momenten zijn als de zon schijnt dat we ook aan het gemis van golfen denken. Dat voor een aantal mensen het gemis te groot is en dat deze mensen toch de baan in te gaan, al is die gesloten, is niet te begrijpen. We roepen dan ook iedereen op om zich te houden aan de instructies van de overheid die Crayestein heeft moeten doorvoeren.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen we minimaal tot 7 april niet spelen en zal er dit jaar ook geen reguliere competitie gehouden worden. De T.C. heeft een initiatief gestart om te kijken of er toch een vorm van competitie gehouden kan worden.

Naast de competitie hebben ook alle andere commissies last van de onderbreking en ook kunnen we de voorjaarslessen niet starten voor de jeugd.

Golf is vooral een sociale bezigheid en voor een deel van onze leden is de reguliere golfronde ook de manier om sociale contacten bij te houden. Nu we voorlopig binnen zitten is het goed om even na te denken of je iemand uit de vereniging kent die behoefte heeft aan een telefoontje of een whatsapp bericht.

Zoals een deel van de leden zal merken heeft Corona ook impact op de inkomsten. Crayestein merkt het door het sluiten van het restaurant en het clubhuis en de golfpro’s doordat er geen les gegeven kan worden. Ze proberen iets van het verlies op te vangen door het restaurant om te bouwen naar een tijdelijke “Take Away”.  Dus als je toch een keer eten wil bestellen, denk dan aan Jordy en zijn team. (Het menu staan onderaan de mail) .

Zorg goed voor uzelf en voor de mensen om u heen!

Bestuur de Merwelanden.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl