golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 30-01-2020

Beste golfer,

Na twee zeer succesvol seizoenen is de inschrijving voor SUPERGOLF geopend! Afgelopen jaar hadden we ruim 40 supergolfers vanuit Golfclub de Merwelanden, maar er is ruimte voor maximaal 200!

Wat is supergolf?

Kort samengevat : u kunt als lid van de golfclub met een jaarkaart voor een meerprijs van € 160 op de 4 aangesloten banen maximaal 8x per baan spelen zonder extra kosten. Dus 32 greenfee’s voor € 160 ! Aangesloten banen zijn : de Hooge Rotterdamsche, Liemeer, Zeegersloot en Leeuwenberg.

Alle informatie over supergolf vindt u op onze website : https://www.crayesteingolf.nl/supergolf

LET OP: Het supergolf seizoen begint al op 1 februari 2020 (en loopt tot 31 januari 2021).

Inschrijven (en meer informatie) kan via de website van Crayestein : DUS NIET VIA DE GOLFSHOP https://www.crayesteingolf.nl/supergolf

NB. Supergolf is éxclusief voor leden van de golfclub met een jaarkaart, maar de praktische uitvoering wordt verzorgd door Crayestein Golf.

Indien u nog vragen heeft hierover kunt u contact opnemen met Christian Krijnen (078-6211221 of christian@crayesteingolf.nl)

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl