golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 23-12-2019

Kerstlunch Dames Senioren

Op 19 december was de kerstlunch van de Dames Senioren. Het was een grote opkomst, maar liefst 32 dames hadden zich ingeschreven. Na een 9-holes wedstrijd Texas Scramble Ambrose werd er genoten van een 3-gangen lunch. Ook werd bekend gemaakt wie er dit jaar het meest was gezakt met haar handicap: deze prijs werd gewonnen door Britt Raaijmaakers. Zij verlaagde haar handicap met 4,4 punten. Rest ons iedereen nog fijne feestdagen toe te wensen wij hopen elkaar in het nieuwe jaar weer in goede gezondheid te zien. Groeten van de Damesseniorencommissie.


Competitie 2020

Op dit moment is de Technische Commissie alweer flink bezig met de voorbereidingen van de NGF-competitie 2020. Op de website kunt u onder het kopje “Wedstrijdinfo” de wedstrijdindelingen van de diverse teams en het competitie-overzicht met starttijden van GC de Merwelanden vinden.


Reminder Nieuwjaarsbijeenkomst

Vergeet u niet om naar onze Nieuwjaarsbijeenkomst te komen op zondag 5 januari van 16.30 tot 19.00? U bent van harte welkom! Indien u na afloop van de Nieuwjaarsbijeenkomst nog een hapje wilt eten, kunt u terecht in Jacks Steakhouse; om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u wel om vooraf te reserveren.


Het Bestuur van Golfclub De Merwelanden wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig en sportief 2020 toe!

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl